Napisano 28 Maj 200321 l Ja mam propozycje jako pierwszy na tym dziale i mam nadzieje ze nie ostatni Czy da sie to zrobic w lov poly ?? bardzo mi sie podoba ta fotka ale chciałbym aby to było w lov poly i wiem ze w tej technice wiele ogrywa rola textury No wiec co o tym myslicie ?? Chciałbym to kiedys zrobic tak jak jest na obrazku , ale ja chciałbym to przezucic w 3d Ps. Wybaczciue szczerosc pani , ale powarznie ja kocham wampiry , i walsnie ta kobieta mnie urzekłą tak jak wyglada naturalnie :D mama nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za to .... ze pokazuje to ale tu śa juz wszyscy dorosli chyba i nie będą płakac ani sie skarzyc na cenzure ze tak to ujme \"Sami swoji \" [piwo] A jak sie dobrze przyjzycie to moze uzycie , kogo ona przedstyawia i z jakiej gry .... Ciekawe czy ktos zgadnie hihi , wałsnie gram w domku w te gre i diabelnie mnie wciągneła .... Polacem wszystkim \"BloodRayne\"
Napisano 28 Maj 200321 l jasne ze sie da !! tylko musissz wiedziec w ilu polygonach masz sie wmiescic....srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! pozdr:)
Napisano 28 Maj 200321 l Autor Pablo a jak myslisz w ilu została zrobiona Panna Rayne ? ta na obrazku Jak ktos grał w gre to wie oczym mówie heh
Napisano 28 Maj 200321 l to co mi pokazales to chyba nie jest hi-poly...a jak juz jest low-poly to dalbym z hmm 3000-4000 face\'ow pozdr
Napisano 28 Maj 200321 l Sid to ostatnia panienaka to z gry bloodrayne !! swietna gra swietna !! a sama ona jest jednym z moich ulubionych game charakterow !!
Napisano 28 Maj 200321 l Originally posted by Pablo srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! Nowe gry spokojnie łykają modele po 10.000 - 15.000 polygonków ;]
Napisano 29 Maj 200321 l Autor MeG Ja wąłsnie gram w te gierke i diabelnie mi sie podoba nawet na easy jest trudna jak licho hehe , jak dla mnie ..... jeszcze mam 44czy 5 oficerów do zabcia hehe i wypas sie siedzi w tej maszybie z minigunem i rakitnicą , no ta gra mnie rozwala .... Mam nadzieje ze nie tlyko my w nią grywamy hehe , pozatym to kocham wszytsko co związane z wampiryzmem ( oprócz psychozy takiej jak , w realu wampirowanie lub innedebilne zagrywki heh ) [lol2]
Napisano 29 Maj 200321 l a ja w sumie juz w nic nie gram :D...raz po raz w q3...ale b. maloo...juz mnie gry nie rajcuja...wole grafe 3d :))) pozdr
Napisano 30 Maj 200321 l SiD musisz jak jest duzo oficerow krew pic to ci tyle nie zrobia ... niewiem czy juz masz mod gdzie mozesz loop wlaczyc to ci pojdzie latwiej hehe najgorsze i tak przed toba ... w tej grze ..
Napisano 6 Czerwiec 200321 l Originally posted by Vogel Originally posted by Pablo srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! Nowe gry spokojnie łykają modele po 10.000 - 15.000 polygonków ;] ??? Nie animuje się koścmi jeszcze modeli powyżej 10000... Przynajmniej w grach na PC.
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Autor No jezeli chodzi o gre BloodRayne to jzu przeszedłem superfajne i diablenie trudna , tyle moge powiedziec na ten temat i jak dobrze czuje to na 100% zrobia drugą czesc jak nie film czy komix czy cos jeszcze fajniastego heheh :D Polecam gre kazdemu a wdomu teraz jak z maxa wyjde to przez chwile jeszcze sobie pogram w Aliens vs Predators 2 , heh gram predatorem na Hardzie kurde trudno powiem szczerze ze powaznie trudno sie gra hehe , ale podoba mi sie to :D
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Originally posted by darkelf ojej, skad wy to wievcie?? W grze nie będzie więcej niż sprzęt potrafi przetworzyć -> specyfikacje NVidii.