SiD Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Ja mam propozycje jako pierwszy na tym dziale i mam nadzieje ze nie ostatni Czy da sie to zrobic w lov poly ?? bardzo mi sie podoba ta fotka ale chciałbym aby to było w lov poly i wiem ze w tej technice wiele ogrywa rola textury No wiec co o tym myslicie ?? Chciałbym to kiedys zrobic tak jak jest na obrazku , ale ja chciałbym to przezucic w 3d Ps. Wybaczciue szczerosc pani , ale powarznie ja kocham wampiry , i walsnie ta kobieta mnie urzekłą tak jak wyglada naturalnie :D mama nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za to .... ze pokazuje to ale tu śa juz wszyscy dorosli chyba i nie będą płakac ani sie skarzyc na cenzure ze tak to ujme \"Sami swoji \" [piwo] A jak sie dobrze przyjzycie to moze uzycie , kogo ona przedstyawia i z jakiej gry .... Ciekawe czy ktos zgadnie hihi , wałsnie gram w domku w te gre i diabelnie mnie wciągneła .... Polacem wszystkim \"BloodRayne\"
Pablo Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 jasne ze sie da !! tylko musissz wiedziec w ilu polygonach masz sie wmiescic....srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! pozdr:)
SiD Napisano 28 Maj 2003 Autor Napisano 28 Maj 2003 Pablo a jak myslisz w ilu została zrobiona Panna Rayne ? ta na obrazku Jak ktos grał w gre to wie oczym mówie heh
Pablo Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 to co mi pokazales to chyba nie jest hi-poly...a jak juz jest low-poly to dalbym z hmm 3000-4000 face\'ow pozdr
MeG Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Sid to ostatnia panienaka to z gry bloodrayne !! swietna gra swietna !! a sama ona jest jednym z moich ulubionych game charakterow !!
Vogel Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Originally posted by Pablo srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! Nowe gry spokojnie łykają modele po 10.000 - 15.000 polygonków ;]
SiD Napisano 29 Maj 2003 Autor Napisano 29 Maj 2003 MeG Ja wąłsnie gram w te gierke i diabelnie mi sie podoba nawet na easy jest trudna jak licho hehe , jak dla mnie ..... jeszcze mam 44czy 5 oficerów do zabcia hehe i wypas sie siedzi w tej maszybie z minigunem i rakitnicą , no ta gra mnie rozwala .... Mam nadzieje ze nie tlyko my w nią grywamy hehe , pozatym to kocham wszytsko co związane z wampiryzmem ( oprócz psychozy takiej jak , w realu wampirowanie lub innedebilne zagrywki heh ) [lol2]
giorgione Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 A ja sobie pogrywam w matrixa, he, he... :D:D:D:D:D Giorgione
Pablo Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 a ja w sumie juz w nic nie gram :D...raz po raz w q3...ale b. maloo...juz mnie gry nie rajcuja...wole grafe 3d :))) pozdr
MeG Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 SiD musisz jak jest duzo oficerow krew pic to ci tyle nie zrobia ... niewiem czy juz masz mod gdzie mozesz loop wlaczyc to ci pojdzie latwiej hehe najgorsze i tak przed toba ... w tej grze ..
Gotham Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Originally posted by Vogel Originally posted by Pablo srednio jest ok 1500 a te nowe gry juz obsluguja nawet do 3500 !! Nowe gry spokojnie łykają modele po 10.000 - 15.000 polygonków ;] ??? Nie animuje się koścmi jeszcze modeli powyżej 10000... Przynajmniej w grach na PC.
SiD Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 No jezeli chodzi o gre BloodRayne to jzu przeszedłem superfajne i diablenie trudna , tyle moge powiedziec na ten temat i jak dobrze czuje to na 100% zrobia drugą czesc jak nie film czy komix czy cos jeszcze fajniastego heheh :D Polecam gre kazdemu a wdomu teraz jak z maxa wyjde to przez chwile jeszcze sobie pogram w Aliens vs Predators 2 , heh gram predatorem na Hardzie kurde trudno powiem szczerze ze powaznie trudno sie gra hehe , ale podoba mi sie to :D
Gotham Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Originally posted by darkelf ojej, skad wy to wievcie?? W grze nie będzie więcej niż sprzęt potrafi przetworzyć -> specyfikacje NVidii.
Rekomendowane odpowiedzi