Napisano 28 Maj 200321 l hehe wiec jestem pierwszy na odstrzal komentarzy :D:D...jest to moj drugi domek w low-poly...jescze sie ucze w tym...takze jesli chodzi o teksturki... 170 polygonow 1x512x512 1x256x256
Napisano 28 Maj 200321 l Zarypisty domek , powarznie rodem z sims hehe , tlyko tam były bardziej rozbudowane jak na kodach sie jechało to budowla trwałą latami hehe A tak powarznie to 170 to chyba sam kwadracik jest z trójkącikiem i dwoma cylindrami hehe powodzenia w dalszym ciągu uczenia :D
Napisano 28 Maj 200321 l Pablo textura okien widać że jest chyba mocno rozciągnięta...przez co rozmyta...i słabo widoczna...(brak wyrazistości)...popracuj nad tym :D pozdro...
Napisano 28 Maj 200321 l super mi sie bardzo podoba !! okna i drzwi troszke wyrazniejsze bysie przydaly ale i tak wielkie pochwaly za texture ![wow]
Napisano 28 Maj 200321 l Autor dzieki Meg :)) staram sie uczyc robienia tych texturek ale cos mi nie wychodzi :(.. pozdr
Napisano 28 Maj 200321 l Git, że powstał ten dział ja jako współtwórca (razem z Phantomem i kilkoma innymi osobami) niekomercjalnej gry RPG-FPP osadzonej w świecie Warhammera będę mógł się tu popisać :D ps.Tylko będę dawał modele bez tekstur.
Napisano 1 Czerwiec 200321 l pablo cwiczenie czyni mistrzem !! poczekaj troceh i bedziesz widzial ze bedziesz lepszy ode mnie :) [piwo]
Napisano 1 Czerwiec 200321 l rozumeim ze to wspolny avatar sluzy do pokazania blizszych stosunkow uczuciowych....
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Autor witam, sory za nie pisanie nic ale nie bylo mnie....bylem na obozie \":))) siateczke dam wieczorkiem bo muse odpaczac :))... pzodr
Napisano 2 Czerwiec 200321 l PABLO, a gdzie te 170 polygonow??? sorki ale to jak na moje troche za duzo... moim zdaniem on moglby sie skladac z 40- 50. a pozatym to podoba mi sie, ale textury sa troche za bardzo rozmazane.