Napisano 22 Maj 200519 l Dobra to moja pierwsza zaprezentowana praca na forum, wahałem się tu cokolwiek swojego prezentować :( 1.Niepracuje na żadnym profesjonalnym programie. 2.Niejestem w tym co robie zbyt dobry. 3.Na forum są o wiele lepsze prace prawdziwych artystów. Robione na truespace 5.1 Oczywiście nie polecam tego programu !! i powoli przerzucam się na 3dsmax ( narazie v4)
Napisano 22 Maj 200519 l powiem to pierwszy raz :P zmien temamt pracy na zgodny z regulaminem :P ps. sama pracka ladna i ciekawa. model dosc inny od przyjetych standardow robotow :D
Napisano 22 Maj 200519 l ja mam takie pytanie: Po co robotowi maska gazowa? :) A tak poza tym to dasz meshsmootha i będzie ładnie :)
Napisano 22 Maj 200519 l Kruku -> zmień temat pracy na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 czemu dajesz linka do thumbnaila zamiast do pracy od razu ? nie wiem ja tam nie trzymam grafiki na tym serwerze ale chyba to nie tego kwestia :/ ZiBi_PL -> ta funkcja należy do moderatorów :>
Napisano 22 Maj 200519 l Fajna maska i dłoń ! ps.Leru dlaczego nie mozna poprwiać osób jezeli nie jest sie moderatorem ? Przeciez kazdny chce dbac o forum ;) Pozdr.
Napisano 22 Maj 200519 l zgodze się, że każdy chce dbać ale doszłoby w końcu do tego, że w WIPie by nie było rad czy krytyki tylko upominanie. A tak tylko moderatorzy to robią :)
Napisano 22 Maj 200519 l Leru sorki ze odebralem ci fuche ale tak bradzo chcialem to napisac :P wiecej juz nie bede :D obecuje... :D ps. co do maski to dos klimatyczne....a moze robot ma ludzkie organy i musi tym oddychac ? :P