Kruku Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Dobra to moja pierwsza zaprezentowana praca na forum, wahałem się tu cokolwiek swojego prezentować :( 1.Niepracuje na żadnym profesjonalnym programie. 2.Niejestem w tym co robie zbyt dobry. 3.Na forum są o wiele lepsze prace prawdziwych artystów. Robione na truespace 5.1 Oczywiście nie polecam tego programu !! i powoli przerzucam się na 3dsmax ( narazie v4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamillM Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Fajnie Ci to wyszło ;) Będziesz dalej nad tym pracował? pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
danilo2 Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 jak się przerzucasz to od razu na 7.5 nie na 4 bo zostaniesz z tyłu ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 powiem to pierwszy raz :P zmien temamt pracy na zgodny z regulaminem :P ps. sama pracka ladna i ciekawa. model dosc inny od przyjetych standardow robotow :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruku Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Dzieki, pewnie będe jeszcze pracował :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
danilo2 Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 ja mam takie pytanie: Po co robotowi maska gazowa? :) A tak poza tym to dasz meshsmootha i będzie ładnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Kruku -> zmień temat pracy na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 czemu dajesz linka do thumbnaila zamiast do pracy od razu ? nie wiem ja tam nie trzymam grafiki na tym serwerze ale chyba to nie tego kwestia :/ ZiBi_PL -> ta funkcja należy do moderatorów :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Fajna maska i dłoń ! ps.Leru dlaczego nie mozna poprwiać osób jezeli nie jest sie moderatorem ? Przeciez kazdny chce dbac o forum ;) Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 zgodze się, że każdy chce dbać ale doszłoby w końcu do tego, że w WIPie by nie było rad czy krytyki tylko upominanie. A tak tylko moderatorzy to robią :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Leru sorki ze odebralem ci fuche ale tak bradzo chcialem to napisac :P wiecej juz nie bede :D obecuje... :D ps. co do maski to dos klimatyczne....a moze robot ma ludzkie organy i musi tym oddychac ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnZi Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 no nawet spoko, jedyne co mi sie nie podoba to zbyt dluga reka, pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts