Napisano 23 Maj 200519 l Wrzuciłem to do WIP`a , może coś z tego wyjdzie. A tak prawde mówiąc to jest mój pierwszy model zrobiony w XSI. Uczę XSI od niedawna. ;-) Base Model zrobiony w XSI, export do Zbrusha (dłubanie, teksturka) no i rendering w XSI. Nic wielkiego, ale mówię , uczę sie dopiero XSI. Ale może cos fajnego wyjdzie. ;-) C&C mile widziane.
Napisano 23 Maj 200519 l łee to raczej model zrobiony w zb, bo jak znam życie to w xsi tylko bryłe żeś zachaczył nic po za tym :P miniatura wygląda lepiej niż końcowy efekt :) pracuj pracuj moze cos z tego wyjdzie
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Niedowiarek się znalazł, jak mówię że podstawowy model z XSI, to tak jest ;-))) Aaahhh. ;-)
Napisano 23 Maj 200519 l no przecież ci hindus pisał że zachaczyłeś tylko w XSI i ja też tak uważam. Natomiast z zb to przesadziłeś bo nawet zęby mu zmieniłeś. pokombinuj jeszcze bo dina to nie przypomina chyba że chory jest na jakieś owrzodzenie.
Napisano 23 Maj 200519 l i co? jaki jest ten dvd z aaronem simsem? warto? bo jak sadze to robisz wg tego gnomona
Napisano 23 Maj 200519 l podobny do krokodyla, strzelam - to baryonyx... ha! I dina oczywiscie przypomina. co to za tekstura? :/ :D
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Dirty : Tak to prawda po obejrzeniu DVD ;-) postanowiłem zrobić coś podobnego sam. Tylko bez referków, i tak wyszło ;-) BTW : DVD ********* Malwix : Takiego Dinozaura to jeszcze nie było, więc nie pytaj co to jest ;-)))) Tekasturka malowana ręcznie w Zbrushu, ale w Zbrushu idzie o wiele łatwiej Vegavin : Tak, mój pomysł
Napisano 24 Maj 200519 l kurcze troche sie trzeba na niego napatrzec aby dostrzec "dino" moim zdaniem model by sie znacznie lepiej prezentowal z otwarta mordką. przynajmniej odrazu bylo by widac to co ma byc widoczne.
Napisano 24 Maj 200519 l heh nie o to mi chodzilo. dalbys rade mu rozszezyc mordke czy to juz niewykonalne jest ?
Napisano 24 Maj 200519 l Autor pewnie bym dał, tylko trochę by to trwało bo XSi dopiero się uczę. ;-)) ale następny model zrobię z rozwartą paszczą, z tym już chyba nic nie będę robił. Dzięki
Napisano 24 Maj 200519 l sorki za taką krytyke ale mi on przypomina żywą kupe...A tak serjo bo ja wiem czy XSI się opłaca uczyć, jakoś tak nie widze w tym programie jakiś rewelacji, niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba :]