woldi Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Wrzuciłem to do WIP`a , może coś z tego wyjdzie. A tak prawde mówiąc to jest mój pierwszy model zrobiony w XSI. Uczę XSI od niedawna. ;-) Base Model zrobiony w XSI, export do Zbrusha (dłubanie, teksturka) no i rendering w XSI. Nic wielkiego, ale mówię , uczę sie dopiero XSI. Ale może cos fajnego wyjdzie. ;-) C&C mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 łee to raczej model zrobiony w zb, bo jak znam życie to w xsi tylko bryłe żeś zachaczył nic po za tym :P miniatura wygląda lepiej niż końcowy efekt :) pracuj pracuj moze cos z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Niedowiarek się znalazł, jak mówię że podstawowy model z XSI, to tak jest ;-))) Aaahhh. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 no przecież ci hindus pisał że zachaczyłeś tylko w XSI i ja też tak uważam. Natomiast z zb to przesadziłeś bo nawet zęby mu zmieniłeś. pokombinuj jeszcze bo dina to nie przypomina chyba że chory jest na jakieś owrzodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 No dobra może nie przypomina dina ;-) Więc Dino Guzowaty ;-) może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 i co? jaki jest ten dvd z aaronem simsem? warto? bo jak sadze to robisz wg tego gnomona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Nom, troszke tredowaty ten dino :) I to chyba gatunek wlasnego pomyslu, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 podobny do krokodyla, strzelam - to baryonyx... ha! I dina oczywiscie przypomina. co to za tekstura? :/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Dirty : Tak to prawda po obejrzeniu DVD ;-) postanowiłem zrobić coś podobnego sam. Tylko bez referków, i tak wyszło ;-) BTW : DVD ********* Malwix : Takiego Dinozaura to jeszcze nie było, więc nie pytaj co to jest ;-)))) Tekasturka malowana ręcznie w Zbrushu, ale w Zbrushu idzie o wiele łatwiej Vegavin : Tak, mój pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 Dobra, jak teraz wygląda. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 kurcze troche sie trzeba na niego napatrzec aby dostrzec "dino" moim zdaniem model by sie znacznie lepiej prezentowal z otwarta mordką. przynajmniej odrazu bylo by widac to co ma byc widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 chyba zmienię temat, będzie najprościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 heh nie o to mi chodzilo. dalbys rade mu rozszezyc mordke czy to juz niewykonalne jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 pewnie bym dał, tylko trochę by to trwało bo XSi dopiero się uczę. ;-)) ale następny model zrobię z rozwartą paszczą, z tym już chyba nic nie będę robił. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 sorki za taką krytyke ale mi on przypomina żywą kupe...A tak serjo bo ja wiem czy XSI się opłaca uczyć, jakoś tak nie widze w tym programie jakiś rewelacji, niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 W XSI nie widzisz rewelacji ? :O lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 ktos gnomon ogladal? huehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 ale po co ten radial w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi