darkelf Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Czesc Moze nie jest to do tematu, ale tutaj chyba zagladaja ludzie ktorzy sa zwiazani z tym, wiec prosilbym o pozostawienie posta, jesli to mozliwe: A wiec, czy ktos zajmuje sie jakimis grami - robi konwersje, calkiem swoja gre itd. Chcialbym, abyscie opowiedzieli cos o waszym projekcie (stronka, fabula, jakies inne). Darkelf, dzieki z gory.[cfaniak]
Pablo Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Ja jedynie biore udzial przy tworzeniu gry RPG Wladcy Pierscieni :))) wiecej info na www.wladca.pl
Dr. eA Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Ja chcialbym kiedys wziac udzial w projekcie tworzenia gry a najlepiej filmu 3d. Szczytem marzen jest konwersja komiksowego Szninkiela na wersje kinowa. Ale watpie zeby kiedys do tego doszlo. pozdr
Garret Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Witam Ja biorę udział w pewnym projekcie. www.abbys.prv.pl Więcej na stronie... Tak prawdę mówiąc to potrzebujemy grafika, ale bardziej 2D niż 3D Pozdrawiam Garret Bywajcie!
darkelf Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 garret: widze ze macie szkice, to chyba juz grafik 2d jest? :). pablo: juz widzialem ta stronke, mozesz powiedziec cos nt zaawansowania projektu, bo tam nie ma zbyt wielu informacji. Moze sie pogubilem trochu w tych menu, bo tolkiena nie lubie i znam stamtad tylko shire :).
Garret Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Witam Szkice były robione przez rysownika, który niestety nie ma pojęcia o robieniu tekstur, itp. Jak on sam powiedział \"ołówek i myszka to dwie różne rzeczy\" Pablo tak się składa, że u nas też jest taki Pablo :-). Ale do rzeczy nie ma tam u Ciebie na stronce żadnych screenów... pokaż parę... Pozdrawiam Garret Bywajcie!
Petrik Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 screen\'ow nie ma jeszcze zadnych, ale prace sa bardzo zaawansowane.
darkelf Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 hmm, moze byscie uraczyli czyms, a nie tak smeagolowato siedzieli cicho ;D.
Petrik Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 jak znajde dzis czas to wrzuce do tego dzialu modele jakie zrobilem.
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 darkelf daleko nie musisz szukać :D Kryształy Lorien - 2D Kryształy Lorien - 3D pozdro...
RadX Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Originally posted by Phantom darkelf daleko nie musisz szukać :D Kryształy Lorien - 2D Kryształy Lorien - 3D pozdro... DOKŁADNIE :D
Pablo Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 dawno w tym temacie nie bylem heh..co do Wladcy...to tak jak mowil Pietrik wszystko jest w zaawanswaym stadiu...tyle ze na razie skupiamy sie na modelowaniu obiektow i ich texturowaniu...a co do screenow to jescze nie am bo engine jeszcze nie jest skonczony...a tak w ogole to ja duzo nie wiem...bo ja tylko sprzatam :D:DD pzodr
KLICEK Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 CZesc :) 1 pytanko pablo byles w rotn wtedy jak ja w nim bylem ? czy dopiero jak mnie wywalili ? :>
nuriel Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Pablo: to zróbcie jakieś screeny w fotoszopie, to dobra metoda 8).
Rtsd2 Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Hehehe jakis klon fallouta by sie przydał...moze w nie dalekiej przyszlosci...hmm sa jacys chetni??
gelart Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 czesi juz robia http://fallout.kelocnet.cz zglosilem sie ale mnie nie chcieli :P
boowa Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 KnockOut już znacie i nasz projekt Across the Shadows... ... i również wiecie, że nie zdradzamy szczegółów :) ale jakby co to ogladajcie Giga Games na NBC - tam czasami można się czegoś o ATS dowiedzieć :) Pozdrawiam
Rtsd2 Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 To fajnie bo tez mamjuz projekt a zwie sie \'Toxic Waste\' tylko narazie powoli sie toczy...poczatki zawsze ciezkie ;)
-=AjaS=- Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Witam Zapraszam na stronę projektu gry RPG której jestem współautorem. www.Zoltharia.com Pozdrawiam
soda Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Zapraszam na stronkę projektu Shell-Pit http://www.monolithdreams.prv.pl/ Zapraszam do współpracy:) Załączam główną postać tak do luknięcia:)
Chris Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 No modelik wypas! Jedynie moge sie doczepić do teksturki tego pancerza, maski i hełmu , bo moim zdaniem, chyba jest za bardzo jednolita...
Ufooox Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 tak teksturka taka sobie, moze jakies zabrudzenia zalezy w jakiej skali model bedzie pokazywany :) pozdrawiam
soda Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 Model jest jeszcze w budowie nawet ciało nie jest potexturowane do końca a reszta to tylko propozycja kolorystyczna sam kolor:) Pozdrawiam, SODA
Rtsd2 Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Wszstko ok...tylko z poczatku zmylilo mnie to odstajace cs medzy nogami :P pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi