Napisano 29 Maj 200321 l Czesc Moze nie jest to do tematu, ale tutaj chyba zagladaja ludzie ktorzy sa zwiazani z tym, wiec prosilbym o pozostawienie posta, jesli to mozliwe: A wiec, czy ktos zajmuje sie jakimis grami - robi konwersje, calkiem swoja gre itd. Chcialbym, abyscie opowiedzieli cos o waszym projekcie (stronka, fabula, jakies inne). Darkelf, dzieki z gory.[cfaniak]
Napisano 29 Maj 200321 l Ja jedynie biore udzial przy tworzeniu gry RPG Wladcy Pierscieni :))) wiecej info na www.wladca.pl
Napisano 29 Maj 200321 l Ja chcialbym kiedys wziac udzial w projekcie tworzenia gry a najlepiej filmu 3d. Szczytem marzen jest konwersja komiksowego Szninkiela na wersje kinowa. Ale watpie zeby kiedys do tego doszlo. pozdr
Napisano 31 Maj 200321 l Witam Ja biorę udział w pewnym projekcie. www.abbys.prv.pl Więcej na stronie... Tak prawdę mówiąc to potrzebujemy grafika, ale bardziej 2D niż 3D Pozdrawiam Garret Bywajcie!
Napisano 31 Maj 200321 l Autor garret: widze ze macie szkice, to chyba juz grafik 2d jest? :). pablo: juz widzialem ta stronke, mozesz powiedziec cos nt zaawansowania projektu, bo tam nie ma zbyt wielu informacji. Moze sie pogubilem trochu w tych menu, bo tolkiena nie lubie i znam stamtad tylko shire :).
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Witam Szkice były robione przez rysownika, który niestety nie ma pojęcia o robieniu tekstur, itp. Jak on sam powiedział \"ołówek i myszka to dwie różne rzeczy\" Pablo tak się składa, że u nas też jest taki Pablo :-). Ale do rzeczy nie ma tam u Ciebie na stronce żadnych screenów... pokaż parę... Pozdrawiam Garret Bywajcie!
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor hmm, moze byscie uraczyli czyms, a nie tak smeagolowato siedzieli cicho ;D.
Napisano 3 Czerwiec 200321 l darkelf daleko nie musisz szukać :D Kryształy Lorien - 2D Kryształy Lorien - 3D pozdro...
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Originally posted by Phantom darkelf daleko nie musisz szukać :D Kryształy Lorien - 2D Kryształy Lorien - 3D pozdro... DOKŁADNIE :D
Napisano 10 Czerwiec 200321 l dawno w tym temacie nie bylem heh..co do Wladcy...to tak jak mowil Pietrik wszystko jest w zaawanswaym stadiu...tyle ze na razie skupiamy sie na modelowaniu obiektow i ich texturowaniu...a co do screenow to jescze nie am bo engine jeszcze nie jest skonczony...a tak w ogole to ja duzo nie wiem...bo ja tylko sprzatam :D:DD pzodr
Napisano 15 Czerwiec 200321 l CZesc :) 1 pytanko pablo byles w rotn wtedy jak ja w nim bylem ? czy dopiero jak mnie wywalili ? :>
Napisano 27 Listopad 200321 l Hehehe jakis klon fallouta by sie przydał...moze w nie dalekiej przyszlosci...hmm sa jacys chetni??
Napisano 28 Listopad 200321 l czesi juz robia http://fallout.kelocnet.cz zglosilem sie ale mnie nie chcieli :P
Napisano 29 Listopad 200321 l KnockOut już znacie i nasz projekt Across the Shadows... ... i również wiecie, że nie zdradzamy szczegółów :) ale jakby co to ogladajcie Giga Games na NBC - tam czasami można się czegoś o ATS dowiedzieć :) Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200321 l To fajnie bo tez mamjuz projekt a zwie sie \'Toxic Waste\' tylko narazie powoli sie toczy...poczatki zawsze ciezkie ;)
Napisano 3 Grudzień 200321 l Witam Zapraszam na stronę projektu gry RPG której jestem współautorem. www.Zoltharia.com Pozdrawiam
Napisano 5 Grudzień 200321 l Zapraszam na stronkę projektu Shell-Pit http://www.monolithdreams.prv.pl/ Zapraszam do współpracy:) Załączam główną postać tak do luknięcia:)
Napisano 6 Grudzień 200321 l No modelik wypas! Jedynie moge sie doczepić do teksturki tego pancerza, maski i hełmu , bo moim zdaniem, chyba jest za bardzo jednolita...
Napisano 6 Grudzień 200321 l tak teksturka taka sobie, moze jakies zabrudzenia zalezy w jakiej skali model bedzie pokazywany :) pozdrawiam
Napisano 6 Grudzień 200321 l Model jest jeszcze w budowie nawet ciało nie jest potexturowane do końca a reszta to tylko propozycja kolorystyczna sam kolor:) Pozdrawiam, SODA
Napisano 7 Grudzień 200321 l Wszstko ok...tylko z poczatku zmylilo mnie to odstajace cs medzy nogami :P pozdrawiam.