Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc

Moze nie jest to do tematu, ale tutaj chyba zagladaja ludzie ktorzy sa zwiazani z tym, wiec prosilbym o pozostawienie posta, jesli to mozliwe:

A wiec, czy ktos zajmuje sie jakimis grami - robi konwersje, calkiem swoja gre itd.

Chcialbym, abyscie opowiedzieli cos o waszym projekcie (stronka, fabula, jakies inne).

Darkelf, dzieki z gory.[cfaniak]

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja chcialbym kiedys wziac udzial w projekcie tworzenia gry a najlepiej filmu 3d. Szczytem marzen jest konwersja komiksowego Szninkiela na wersje kinowa. Ale watpie zeby kiedys do tego doszlo. pozdr

Napisano

Witam

Ja biorę udział w pewnym projekcie.

www.abbys.prv.pl

Więcej na stronie...

Tak prawdę mówiąc to potrzebujemy grafika, ale bardziej 2D niż 3D

Pozdrawiam

Garret

Bywajcie!

Napisano
  • Autor

garret: widze ze macie szkice, to chyba juz grafik 2d jest? :).

pablo: juz widzialem ta stronke, mozesz powiedziec cos nt zaawansowania projektu, bo tam nie ma zbyt wielu informacji. Moze sie pogubilem trochu w tych menu, bo tolkiena nie lubie i znam stamtad tylko shire :).

Napisano

Witam

Szkice były robione przez rysownika, który niestety nie ma pojęcia o robieniu tekstur, itp.

Jak on sam powiedział \"ołówek i myszka to dwie różne rzeczy\"

Pablo tak się składa, że u nas też jest taki Pablo :-). Ale do rzeczy nie ma tam u Ciebie na stronce żadnych screenów... pokaż parę...

Pozdrawiam

Garret

Bywajcie!

Napisano

dawno w tym temacie nie bylem heh..co do Wladcy...to tak jak mowil Pietrik wszystko jest w zaawanswaym stadiu...tyle ze na razie skupiamy sie na modelowaniu obiektow i ich texturowaniu...a co do screenow to jescze nie am bo engine jeszcze nie jest skonczony...a tak w ogole to ja duzo nie wiem...bo ja tylko sprzatam :D:DD

pzodr

Napisano

Hehehe jakis klon fallouta by sie przydał...moze w nie dalekiej przyszlosci...hmm sa jacys chetni??

Napisano

KnockOut już znacie i nasz projekt Across the Shadows...

... i również wiecie, że nie zdradzamy szczegółów :)

ale jakby co to ogladajcie Giga Games na NBC - tam czasami można się czegoś o ATS dowiedzieć :)

Pozdrawiam

Napisano

To fajnie bo tez mamjuz projekt a zwie sie \'Toxic Waste\' tylko narazie powoli sie toczy...poczatki zawsze ciezkie ;)

Napisano

Witam

Zapraszam na stronę projektu gry RPG której jestem współautorem.

www.Zoltharia.com

Pozdrawiam

Napisano

No modelik wypas! Jedynie moge sie doczepić do teksturki tego pancerza, maski i hełmu , bo moim zdaniem, chyba jest za bardzo jednolita...

Napisano

tak teksturka taka sobie, moze jakies zabrudzenia zalezy w jakiej skali model bedzie pokazywany :) pozdrawiam

Napisano

Model jest jeszcze w budowie nawet ciało nie jest potexturowane do końca a reszta to tylko propozycja kolorystyczna sam kolor:)

Pozdrawiam,

SODA

Napisano

Wszstko ok...tylko z poczatku zmylilo mnie to odstajace cs medzy nogami :P pozdrawiam.