Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Od A do Z Photoshop, uznalem, ze skonczone, ale w razie widocznych bledow mowcie, bo ja spedzilem nad tym stanowczo za duzo czasu,zeby widziec cokolwiek;P

Pzdr:)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj Futro

ciekawy klimacik możesz osiągnąć dodająć detale,praca wydaje się rozmyta.fajna postać

Napisano

Fajny klimat i ten dym. Tą szmata czy tam coś, na lewej łapie za słabo się czyta.

Napisano

za mało detali na postaci jak i na pająku i ziema rozmyta co strasznie rozprasza wzrok....taka wskazówka:pająki zwłaszcza te duże mają przeważnie lekko owłosioną pupe;) jak tez i nogi które tutaj zwłaszcza przednie wyszły trocje plastikowo:/

Napisano

Bardzo fajny klimat, tylko ten ludek zlewa sie z pająkiem i nie zabardzo zwraca na obiorce uwage.(ale sie mądrze)

Pozdr.

Napisano

Mi tam się wydaje, ze to dridder, a nie "ludek i pająk" ;)

Cienie mi nie pasują strasznie spłaszczyły postać i wyglądają jak "mechaniczne" (ta czerń na twarzy)...

Napisano
  • Autor

O! i teraz juz wiecej widze;) dzieki, postaram sie poprawic. Co do detali: ma to byc 1 z 8 obrazeczkow, ktore wezma udzial w wystroju wnetrza pewnej Krakowskiej knajpki, zatem slowa /skonczony/ uzylem w kontekscie kolorystyki i cieni(ktore jednak poprawie;P) Chodzilo tu o to, zeby pani kierownik mogla juz na szybkiego zobaczyc jak to bedzie wygladalo, a czas na szczegoly bede mial jak juz uzna, ze tak jej sie podoba. Kolejny obrazek to bedzie czlowiek-ptak, zamieszcze juz z detalami:P

Pzdr.

Napisano
  • Autor

P.S. dzieki za wzmianke o owlosionej pupie pa6LO wogule o tym nie pomyslalem, dodam;> /myslalem tez o dziurze w gornej czesci,czym ja zapelnic, zeby nie przeciarzyc?(a moze zostawic?):/ help;P

Napisano

To strasznie bedzie w tej knajpie :) Pokażesz resztę obrazków :) ??

Napisano

taaa, człowiek-pająk widziałem ten motyw setki tysięcy razy! sam wpadłeś na ten oryginalny pomysł, czy to według projektu barmana?