Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Od A do Z Photoshop, uznalem, ze skonczone, ale w razie widocznych bledow mowcie, bo ja spedzilem nad tym stanowczo za duzo czasu,zeby widziec cokolwiek;P

Pzdr:)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj Futro

ciekawy klimacik możesz osiągnąć dodająć detale,praca wydaje się rozmyta.fajna postać

Napisano

Fajny klimat i ten dym. Tą szmata czy tam coś, na lewej łapie za słabo się czyta.

Napisano

za mało detali na postaci jak i na pająku i ziema rozmyta co strasznie rozprasza wzrok....taka wskazówka:pająki zwłaszcza te duże mają przeważnie lekko owłosioną pupe;) jak tez i nogi które tutaj zwłaszcza przednie wyszły trocje plastikowo:/

Napisano

Bardzo fajny klimat, tylko ten ludek zlewa sie z pająkiem i nie zabardzo zwraca na obiorce uwage.(ale sie mądrze)

Pozdr.

Napisano

Mi tam się wydaje, ze to dridder, a nie "ludek i pająk" ;)

Cienie mi nie pasują strasznie spłaszczyły postać i wyglądają jak "mechaniczne" (ta czerń na twarzy)...

Napisano
  • Autor

O! i teraz juz wiecej widze;) dzieki, postaram sie poprawic. Co do detali: ma to byc 1 z 8 obrazeczkow, ktore wezma udzial w wystroju wnetrza pewnej Krakowskiej knajpki, zatem slowa /skonczony/ uzylem w kontekscie kolorystyki i cieni(ktore jednak poprawie;P) Chodzilo tu o to, zeby pani kierownik mogla juz na szybkiego zobaczyc jak to bedzie wygladalo, a czas na szczegoly bede mial jak juz uzna, ze tak jej sie podoba. Kolejny obrazek to bedzie czlowiek-ptak, zamieszcze juz z detalami:P

Pzdr.

Napisano
  • Autor

P.S. dzieki za wzmianke o owlosionej pupie pa6LO wogule o tym nie pomyslalem, dodam;> /myslalem tez o dziurze w gornej czesci,czym ja zapelnic, zeby nie przeciarzyc?(a moze zostawic?):/ help;P

Napisano

To strasznie bedzie w tej knajpie :) Pokażesz resztę obrazków :) ??

Napisano

taaa, człowiek-pająk widziałem ten motyw setki tysięcy razy! sam wpadłeś na ten oryginalny pomysł, czy to według projektu barmana?