mlodAs Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Moj mały speed scena powstala w ok 10h(wszystkie modele moje:)render trwał 12 h(1100x784)na Athalon XP 2000,512 ram.Max +v-ray i troche korekt w szopie,konstruktywna krytyka mile widziana:)
arev Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 pozwole sobie powiedziec, ze pojechales po bandzie z tymi dzbanuszkami kolo schodow (scale Z?) oprocz tego jeszcze "za-oknem" nieladnie wyglada, wlasciwie jak podswietlona fototapeta. ramy okienne sa jakby nierowne, schody chyba troche zbyt "delikatne" - balbym sie po nich chodzic :D poza tym - ciekawe modele mebli, zwlaszcza tej... polki/szafki(?) w kacie :) ladne to cale ;) pozdrawiam
Ser Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 fotel dość orginalny, za oknem troche jest dziwnie i w rogu pokoju troche brudno ale ogólnie fajnie jest. no moze ta zielona kanapa mi nie podchodzi - kwestia gustu.
Marcin Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 typowo vrayowato ;] unikalne to to nie jest a sam design mi tez nie podchodzi ... zielony przejadł mi ise od kąd zobaczylem tutoriala na everach ... (od tamtej pory zielony sux ;]) ogolnie poprawnie ale nie orginalnie ;] ps. ile razy bym nie mowil o expozycji to za oknem dalej jest ciemno ... ciemniej niz w srodku pomieszczenai a powinno byc przepalone (to chyba logiczne) ;]
siwy Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Nawet przyjemne, czemu kamera tak wysoko. Wygląda jakby ktoś wszedł na stół i stamtąd zrobił zdjęcie. Kolory mebli troche dziwne. Wnętrze urządzone troche chaotycznie. Dał bym coś na podłoge, jakiś dywan może bo troche pusto i mało przytulnie. Meble w ogóle bym inaczej porozstawiał. Stół stoi jakby w przejściu, wolałbym mieć kącik jadalny niż tak jak u ciebie. Popracuj nad aranżacją wnętrza, technicznie jest nieźle , no i coś z tymi oknami
skyinthesea Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 hmm... mi sie bardzo podoba chociaz wole "kosmos" ^_^v Pozdro
mlodAs Napisano 31 Maj 2005 Autor Napisano 31 Maj 2005 no architektem wnetrz to niejestem niema co ukrywac, aranzacja pada:) ale dzieki za pozytywy
Morph0001 Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 mi sie podoba, te kulka to mi nie chodza ale render to jest niezly, Daj ten dywan i moze jakies zaslony. Narka.
Ryjas Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 ale ten rózowy to feee ale render niezly. 12 h o jacie
Rekomendowane odpowiedzi