Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

autko ciekawe ale fotele są słabe -> jak się przyjżeć to na nagłówkach z boku widać ślady lini ( może to tak ma być, ale chyba lepiej by wyglądało bez tego )

Jest fajnie ale dodaj zdjęcia z przodu, chętnie je zobaczę

Napisano

a wie ktoś gdzie można znaleźć jakieś obrazki takich fajnych protoypowych świateł - takich niecodziennych podchodzących pod to auto?

Bo tak siedzę nad maxem i żadne fajne mi nie wychodzą... :)

Napisano

no on może być dziwny i nawet można powiedzieć że musi być nietypowy, bo to będzie autko do filmiku o nielegalnych wyścigach za 50 lat, który dopiero będę robił :)

Napisano

sporo jest zagiete(a przynajmniej tak wyglada),chodzi mo o ten element na dole obok swiatla i wyzej czesc kantu jest zagieta.Nie wiem jak to napisac a nie chce mi sie w kozackim paincie rysowac :D.

Napisano

ogolnie??to wszystko:D ale nie przejmuj sie to zalerzy tylko i wylacznie od gustow:) aha w przodzie te swiatla(chyba sa to swiatla) czemu sa tak wygiete?? wiem ze to wip ale jak widze cos szarego to sie lepiej oglada a jak np. lakier badziewny tonawet samochod cudo bedzie do dupy wygladal:)(to bylo ogolnie) wiec wedlug mnie skoncz model a materialy pozniej:)

zycze powodzenia

Napisano

nielot tak szczerze to nie ma być koncept car - bo ja sobie niewyobrażam takiego na drogach tylko samochód to filmiku o zabójczych wyścigach za kilka(dziesiąt) lat... A światła to po prostu mi się podobają takie wygięte :)

Napisano

A ja mam male pytanko - gdzie w nim jest silnik ? Przod jest jakis taki "niski" - duza jednostka by sie nie zmiescila, tyl za krotki. Zawsze mozna powiedziec ze nie ma byc silnik o duzej pojemnosci ale po co w takim razie te trzy rynny z tylu ? Wielkosc wylotu tlumikow swiadczy o poteznym silniku a tu nima

Napisano

to ja będe szczery:

ale paskudny ten koncept :P ani on nie wygląda ładnie ani agresywnie ...... ja bym się wstydził w takim pokazać :) już chyba wolał bym mieć starego przerdzewiałego malucha niż to coś :)

pozatym z wielu względów takie autko nie mogło by być dopuszczone do ruchu po ulicach .....uffff i dobrze

pozatym bał bym się takim jeździć bo taką mu maskę zrobiłeś że w najlepszym wypadku kierowca będzie widział troche nad linią horyzontu ale drogi napewno nie :/

Napisano

javor tak jak napisałem kilka postów wyżej - to nie jest concept car tylko autko do zabójczych wyścigów przyszłości ;) Może nie być dopószczalne na drodze, maske się jeszcze porpawi - to jest wip, więc to nie jest efekt końcowy...

Gość Mietekwoźniak
Napisano

Sam jesteś fąfel lolu