Napisano 15 Wrzesień 200321 l ciekawy tekst naprawde wyczerpujacy ale co ja mowie kurde sam sei tym zajac musze :P super to wyglada tyle zeby tlo pod wiesniakiem bylo 3d naczy ten teren w jakim sie jest jak spotykasz wiesniaka w lesie to las jako tlo pod spodem pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Autor no ja tesh myśle że coś takiego powinno być...ja jestem otwarty na wszelkie propozycje...:] dzięki za commenty :P
Napisano 15 Wrzesień 200321 l No i wyszlo na jaw pokazal sie ten Radek ;] a wiec Phantom ty Radku! jak mozesz! Ps. bardzo wyczerpujacy post :D
Napisano 16 Wrzesień 200321 l heh :D nastrój gitarę ;] proste mam rozstrojony nastruj weic msuze go nastroic a ze nie umiem to nastroje gitare :DDDDD dzieki radku! :DPPPPPP
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Ja chce zeby mi oddali monitor, wreszcie wszystko sie rusza i to bardzo konkretnie. Mam nadzieje ze w piatek mi go dostarcza.... 3majta sie
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Dobra - dostarczam szkice uzbrojenia - to na początek :D 1 część: 2 część: Jutro postaram sie dołączyć więcej broni (szkice of kors:D) dodam też tarcze i może jakieś łuki i włucznie - w ogóle zobaczymy jutro:D Pozdr Giorgione
Napisano 22 Wrzesień 200321 l MW4D hehehe ale jestem tępy bo dopiero teraz załapałem :D hehehehe MOGĘ JUŻ PISAĆ NA MAXOWYM FORUM !!!!
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Autor gior zapomniałeś o katanie !! nie wybacze !! wogóle można by było wplątać w KLa jakiś ninja motyw...jakieś delikatne kendo :P pozatym super gior :D:D jak zawsze :P pozdro...[piwo]
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Originally posted by Phantom gior zapomniałeś o katanie !! nie wybacze !! wogóle można by było wplątać w KLa jakiś ninja motyw...jakieś delikatne kendo :P pozatym super gior :D:D jak zawsze :P pozdro...[piwo] JA PROTESTUJE
Napisano 24 Wrzesień 200321 l heehheehehheheheheh dokładsnie - tutaj nie będzie motywów azjatyckich :D (chyba) Aha - to jeszcze nie koniec rysunków (a raczej początek) :D Jak dobrze pójdzie pokażę wam jeszcze dzisiaj takjie na fasta szkice tarcz niestety tylko 6 :P Pozdr Giorgione
Napisano 29 Wrzesień 200321 l No dobrze dzisiaj już są :P niestety ostatnio mam mało czasu dlatego tylko tyle na dzisiaj : 1 zestaw: 2 zestaw: Pozdr Giorgione
Napisano 29 Wrzesień 200321 l kurde... wystarczy nie byc w necie przez tydzien i odrazu masz 2 godziny z glowy... spoko bardzo dobrze ze takie male przedmioty robicie doskonałe do ekwipunku tez dam pare takich musze narysowac... pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 200321 l heehhheh:D Dobra macie nowe rysuneczki na początek coś dal willowa za wczorajszą gatkę:D Hełmy i... :D A tutaj 2 część hełmów i to o czym wczoraj rozmawialiśmy :D Pozdr Giorgione
Napisano 1 Październik 200321 l Heheheh :D Barzdo ¶mieszne ja po prostu czytałem scenario dostarczony przez willowa( barzdo szczegółowo (no i wrzuciłem postać z własnej główki :P moze się przyda :D) A poniżej kolejny upload: Taki boss :D (paj±kowaty) Oraz przykład reptiliona: Pozdr Giorgione
Napisano 1 Październik 200321 l Thx leander :D doceniam to :D A tutaj specjalny bonusik (na razie widzaił go chyba tylko Phantom :D) Oto pogromca (może i zcarownic:D): I Lizardman (chyba już widzieli¶cie ale... :D): Pozdr Giorgione Będę habby je¶li uda nam się zrobić co¶ podobnego :D
Napisano 1 Październik 200321 l super giogi wymiatasz na maksa co ci sie stalo? ze tyle tego dajesz juz ze 3 tamty tu zapelniles tymi obrazkami super oby tak dalej jestesmy z toba :D
Napisano 3 Październik 200321 l Niop :P A tutaj macie najświeższą prackę - taki sobie ork - z robiem[lol2] Ale chociaż jest śmieszny :D Pozdr Giorgione
Napisano 3 Październik 200321 l Nie mogę się doczekać ich wykonania ! Komiksy od ręki możesz zajebiste robić ! Ork ma troszkę za inteligentny wyraz pyszczka :D
Napisano 7 Październik 200321 l eee...uuuhh... suuu..per :D...takie koncepty sa dobre, scenarzysci powinni cos podczepic te mroczne demony do ffabuly :D.
Napisano 8 Październik 200321 l Witajcie - znów zrobiłem taki szybszy szkic - tym razem już z bestiariusza otrzymanego przez willowa :D Pozdr Giorgione
Napisano 11 Październik 200321 l nastempnym razem daje w 1024 i w bmp i nic nie stracą na wartości :)
Napisano 11 Październik 200321 l dobra ale tak na powżnie - doslę gryfa w pon. albo jutro jak dobrze pójdzie:D Pozdr Giorgione
Napisano 11 Październik 200321 l Hihihi GRYF !! jak się wam podoba mój nowy Awatar ? Dawno tu Phana nie widziałem !!
Napisano 11 Październik 200321 l radx :P avantr jak zawsze koles z kapturem :P za cienki :) ale spoko giogi normalnie chyba prochy brales? :P masz takiego speeda ze nadozyc nei mozna brawa!
Napisano 11 Październik 200321 l noom, tylko gdzie wtyknac te szkice :D... mam nadzieje ze wsyzstkie zostana wykorzystane jak nalezy :D.