Napisano 11 Październik 200321 l Autor Phantom patrzy...i widzi jakieś kacapoły na swoim topicu...do roboty do cholery...Master Kiełbaster dzięki za concepty...przeanalizujemy je i ocenimy...odpowiedz dostaniesz drogą telefoniczną...w przeciągu kolejnych 30 lat... pozdrawiam...[piwo] :D
Napisano 13 Październik 200321 l ehehehehhehheheheheheheh - to niech się lepiej postara [lol2] eh, :( gdybym miał glinę to porobiłbym figurki do kla :( a tak to... nici z planów:( Pozdr Giorgione
Napisano 13 Październik 200321 l Widzicie chłopak się popłakał. No i co z tego,że jest nic nie wartym bez talęciem takim nie można mimo tego mówić takich przykrych rzeczy !! :> Jesteście źli w wstydzcie się !! :) Master bardzo ładnie oby tak dalej :D
Napisano 14 Październik 200321 l Giorgione :) jestes wjebisty.. a ta pogromczyni to mmmmm.. az chce sie taka zrobic :D i koles z prosiakiem..genialne:) tak dalej..powodzenia
Napisano 15 Październik 200321 l No w końcu sie udało macie griffina:D Wszelkie komenty mile widziane:D Pozdr Giorgione
Napisano 16 Październik 200321 l Po prostu jesat zadowolony - bo w końcu może kogoś rozszarpać :D Pozdr Giorgione
Napisano 22 Październik 200321 l Gryf jest BOSKI !! Absolutnie !! Pamiętacie 2 miejsce na 3Dluvr tematu \"Mystic Creature\" i tego małego słodkiego gryfka ? Bodajżę jakiś rosjanin go zrobił. A 1 miejscę POLAK :D Nazwiska nie przytoczę sami sprawdzcie WARTO !
Napisano 23 Październik 200321 l A no widziałem - jest na prawdę słodki - ale jak zobaczyłem pracke, która zajęła 1 miejsce w tym konkurskie to aż łezka z koa poleciała - to Polak :D Pozdr Giorgione
Napisano 24 Październik 200321 l moze troche pozno, ale fajny gryF :D... tylko cos przdnimi lapami sie tam dziwnego dzieje, jakostak ta uniesiona do gory dizwinie zlozona ;P
Napisano 25 Październik 200321 l Macie kolejny szkic - tym razem... pies chaosu :D Jak zawsze wasza opinia mile widziana:D Pozdr Giorgione
Napisano 27 Październik 200321 l Autor gior powiedz szczerze ile czasu zajmuje Ci wymyślenie i stworzenie tak zaje****ych artów?? Świetne jak zawsze...ale kto to przerzuci wszystko na 3d [urwanie glowy] ??
Napisano 28 Październik 200321 l Z tym 3d to z pewnością będzie sporawy problem :P A co do artów ten ostatni powstał w barzdo szybkim tempie - 2 godzinki :D Poprzedni już znacznie znacznie więcej:P Pozdr Giorgione
Napisano 29 Październik 200321 l jezu, ten ci sie naprawde udal :).. a gdzie sie genitalia podzialy? :P.
Napisano 29 Październik 200321 l nieeee.... no respekt calkowity. piesio jest cudowny... niemozliwie zdolna z ciebie bestia giorgione... ja tez tak chce;P
Napisano 30 Październik 200321 l dokładnie - :D zgadzam się z opinią darkelfa w 100% :D Willow z pewnościa ta zrobię :D A i to jest ona, bo jest piękna w swojej brzydocie:D - a jej gostka to może innym razem przedstawię:P:P:P:P Hehe, a tak przy okazji już niedługo kolejny projekcik jeszce lepszy:D Pozdr Giorgione
Napisano 1 Listopad 200321 l A no mogą - może ten poniżej nie jest al;e z pewnościa będą lepsze:D Pozdr Giorgione Obrazeczek:
Napisano 1 Listopad 200321 l Autor przez całą swoją giercową karierę...(10lat) nie widziałem gry z lepszymi conceptami postaci...gior jesteś masta...niech ci bozia w dzieciach talent wynagrodzi :D pozdrawiam
Napisano 1 Listopad 200321 l no nie weim giogi i ty to takie talenty jestescie ty umiesz (kolorowac) ladnie giogi 3d i 2d i tak wszystcy jesescie mastery a ja ne :)
Napisano 3 Listopad 200321 l A widzieliście szkice do \"hexen 2\" czy do \"turoka 2\" albo np. do quake 4?? A na stronce podanej poniżej to po prostu de beściak - jak na nie spojrzałęm to mi aż źle sie zrobiło - tak to ja też bym chciał:P http://www.collectivestudios.com/wrath/concept_art/html/conceptart_index.htm (harpia, którą robiłem w 3d to z pamięci - ale po obejrzeniu pracek - nie kopiowaniu:P) To po prostu wymiatają - my favorite:D - przy nich to ja się chowam:P Pozdr Giorgione
Napisano 3 Listopad 200321 l A mi sie one tak sobie podobaja ;p Harpia ma tam brzydka twarz a golem wyglada jak by sie mial za chwile rozleciec
Napisano 6 Listopad 200321 l E tam:D Pierdoły opowiadacie:P:D Mata tutaj uploada (takiego szybszego:D) Pozdr Giogrione
Napisano 10 Listopad 200321 l A teraz moze troche odmiennie, te bronie jakos nie za bardzo do mnie trafiaja w porownaniu z poprzednimi dokonaniami wypadaja dosc blado, nie to ze sa zle czy cos tylko poprostu wysoko ustawiles sobie poprzeczke
Napisano 11 Listopad 200321 l Hmmm bawie sie teraz wingsami (thx. kroopson) no i wyprodukowalem cosik takiego, chliba zdejme smootha :)