Napisano 3 Czerwiec 200519 l w sumie to dobrze ze sie nie otwiera ta komora hibernacyjno-teloportacyjno-prysznicowa, woda nie wycieknie i parkiet nie wstanie. :D ŁADNIE.
Napisano 4 Czerwiec 200519 l hej! master - moje zdanie takie - zabrnales w slepa uliczka - zbyt duzy poziom realizmu powoduje ze ludzie nie zwracaja uwagi na pomysl a chwala i zachwycaja sie swiatlem/materialami/renderingiem (niepotrzebne skreslic) :D ...no a co do samej komory ;) komora jak komora - fajna, ale jak powiedziales ze 'just for fun' to spodziewalem sie ze bedzie bardziej 'pojechana' a ta to taka ze od biedy daliby ja nawet rade wdrozyc do produkcji :D (no moze oprocz tych zawiasow co marcin wspomnial) pozdr, boba ps. to mowisz ze miesiac sie takie cus robi? ja myslalem ze konkursy to w tydzien... no 2 to max mozna ciachac :D
Napisano 4 Czerwiec 200519 l Sans Serif zanim umrzesz zdradź mi tajemnicę, jak ustawiasz modele w scenie skoro eksportujesz 1 dzień model.
Napisano 5 Czerwiec 200519 l a ja mam takie pytanie off topic'owe: skad mozna dorwac takie texturki jak w pierwszym renderze, a szczegolnie sciany?