AleRT Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Moja druga pracka w Vue. Chciałem, zeby ten krajobraz emanował bajkowym klimatem i nastrajał pozytywnie, mysle ze w jakims stopniu mi się udało. Pracka ma 1mln poly, rendertime ok. 2h (a jednak moj komputer wyrabia ;]) Pracka ma rozdzielczosc 1024x768. Kliknij zeby powiększyć !
DraB Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Kokpit sterowca jakis nie teges ale pracka mnie osbiscie wprowadza w Pozytywny humor :)
Shogun 3D Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Co to za smugi na niebie i cienie pod liśćmi? Czy to miał być efekt volumetric fog? Klimat fajny, ale te smugi i nierówności strasznie mnie rażą. Czy to jest kwestia renderera? Moze jakiś skopany AA?
Baldack Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Vue ostatnio kazdy sie tym wozi:| a co do zamierzenie to chyba ci sie udalo:D a te smugi przypominaja wode z fontany:P
AleRT Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 te smugi i cienie są od Volumeric light tylko cos sie skopało troche. Ciesze sie ze obrazek nastraja pozytywnie :D W koncu mamy wiosne hehe
ZiBi_PL Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 fajnie fajnie :D a trawka to juz wypas :D bardzo mi sie podoba :-)
Pionier Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Vue ostatnio kazdy sie tym wozi:| :/ :| ? _____________________ co do pracki, jaka wersja Vue?, ogolnie moze byc choc moglo byc duzo lepiej... .Czekam na kolejne pracki z Vue. Pozdrawiam
AleRT Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Pionier - Vue 5 Infinite. Wiem wiem, mogloby byc duzo lepiej, ale to dopiero moja druga pracka - ucze sie tego niesamowitego programu. Pozdrawiam
Pionier Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 TAk myslalem, kliknij na gg jak masz ochote...no wiesz, razem latwiej bedzie sie pouczyc tego softu ;)
sartr Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 wiesz, moze to głupio zabzmi ale gdybys puscił tę pracke z maxa to by mi sie podobało..niestety jesli chodzi o teren to programy typu Vue czy terragen mają mozliwosci miażdżące dlatego ta pracka jest co najwyzej....ok...jak na 2 pracke, pozdrawiam i zycze powodzenia w nauce
Rekomendowane odpowiedzi