Gość tico Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Mam pytanie- jak się robi tło żeby było "pod" tym co zrobiłam? Zrobiłam tak raz na samym początku i teraz zapomniałam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 menu rendering>environment>background? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 a żeby było widać odrazu w viewportach to co wyżej + : views/viewport background i tu zaznaczyć - use env. backg. oraz display backg pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spinder Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 mam pytanko czy w 3ds można wyrenderować animację z przezroczystym tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 raczej nie ale możesz zaznaczyc zeby renderowało jako alpha do pliku i potem maski w jakims sofcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 można renderować np. 32 bitową sekwencje *.tga wtedy tło bedzie zapisywane automatycznie jako kanał alfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 O ile pamiętam format .PNG CHYBA ma przezroczyste tło. Ale moge się mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 PNG napewno ma przezroczyste tło, ale nie wiem czy max umożliwia renderowanie do tego formatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 umozliwia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi