Gość mes1234 Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 witam wszsytkich, jestem nowy mam pytanie robilem sobie scene zgodnei z tutorialem http://araval.republika.pl/tutorial/index.htm i wszystko jest OK, tylko za nic nie moge w Bitmap Parameters zmienic w RGB Channel Output z RGB na HDR (HDR jest niedostepne :|) moze ktos pomoc?? z gory dzieki za odpowiedz
El Wieczor Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 może wybrałeś zwykłe Bitmap zamiast HDRmap, przeczytaj uważnie tutoriale na temat HDR, coś na bank nie tak zrobiłeś, bo już kilka razy tak miałem i się potem okazywało, że pomyliłem jakąś pierdołę ;)
Gość mes1234 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 sorry moze zadaje glupie pytania, ale gdzie moge szuakc jeszcze ustawien tych map?? w ustawieniach rendera patrzylem ale bez powodzenia:| ? pozdro i dzieki za zainteresowanie:D
GRiPi Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 wiem jaki glupi blad zrobiles :D przy ladowaniu hdr przez plugin od splutterfisha musisz wybrac ze chcesz aby zaladowalo chyba real pixels(niejestem pewien nazwy) w kazdym badz razie to co ma obok 32bit ;p
Rekomendowane odpowiedzi