scur_ek Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Witam oto skończona moja pierwsza poważniejsza praca. Jest ona mocno niedoskonała ale nie mam już siły nad nią pracować. Po prostu następną zrobię lepszą ;) Trochę szczegułów: Modeling i Rendering w Cinema 4D v. 9 z Radiosity Czas renderingu 2:25 min Komp: AMD Ahtlon 1.4GHz, 512 RAM, NVidia GForce MMX 64 RAM Na razie tylko jeden render, jutro pewnie coś dorzuce i może zrobię jakąś kompozycję WIP: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15584 Zapraszam wszystkich do komentowania. Pozdrawiam
Gość styczny Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 myśle że jak na 1 poważną to ok+ ale wydaje mi sie że wygląda na zabawke błyszczącą
ZiBi_PL Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 nom nawet niezle. tylko scneka psuje efekt :/
DraB Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Mnie sie nie podoba tylko material felg i dach :)
JunioR Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 zmień otoczenie to bedzie nawet fajnie wyglądało :)
RA Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Model moze byc :) ale otoczenie (jego brak) jest razace. Przydala by sie jakas fasada budynku z ladna witryna sklepowa i angielska budka telefoniczna... pozdrawiam
pankarol Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 no i jeszcze ta rejestracja - 1mm grubości i w dodatku lewituje
scur_ek Napisano 4 Czerwiec 2005 Autor Napisano 4 Czerwiec 2005 Witam, dzięki za wszystkie uwagi, napewno dorzuce jeszcze jakieś rendery z otoczeniem. Dziś nie dałem rady bo byłem na pokazach lotniczych ;-) Pozdrawiam
GRiPi Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 to co wyzej, ale co do modelu - dziwie sie ze nikt nie zwrocil uwagi na splaszczony przod, a poza tym twoje mini wydaje mi sie jakos dziwnie masywne, nie przystaje do oryginalnego mini :P
scur_ek Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 Witam pierwsze moje próby kompozycji (plik dodany w pierwszym poście ). Wyszła całkiem przypadkiem i może technicznie nie jest dobra ale podoba mi się klimat dlatego postanowiłem ją pokazać tutaj. pozdro.
Diesel Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Wsumie to wygląda niezle, mogłbys dorobić środek to efekt byłby lebszy
Rekomendowane odpowiedzi