Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 40 sekundowy trailer 2 godzinnego filmu : http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/skuterkod.avi (6 mb, dvix 4) bilbord reklamowy który ukarze się niedługo przy głównych ulicach warszawy:
Master Kiełbaster Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 czy ktoś to widział i mógł by się podzielić wrażeniami ?
MaGuu Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Jak by się dało zassać animke to można było by coś powiedzieć. Ale u mnie niestety się nie da :/
hkropinski Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Mnie się nie podoba, dziwny, nieciekawy nastrój, wszystko jest takie kanciaste, ale popracuj - widać że potrafisz
Master Kiełbaster Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 MaGuu-> prawym i zapisz element docelowy powinno działać
kurt_hectic Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 o Bozeeeeeeeee, zabic ta gnojuwe za te "przeboje" . az mi sie%^$# chce. i do tego zrobila ala hip hop zeby byc TRENDI , ku%^ brak mi slow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SansSerif Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 o Bozeeeeeeeee, zabic ta gnojuwe za te "przeboje" . az mi sie%^$# chce. i do tego zrobila ala hip hop zeby byc TRENDI , ku%^ brak mi slow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wariat, wariat, wariat!
Rekomendowane odpowiedzi