werfik Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 no wiec mam takiego smoczka.. /w trakcie tworzenia-nie krzyczec za wyglad ;)/ i problem jak go zrobic zeby pozniej animowac bez problemu... szyja i tolw to jedna calosc wiec czy da sie pozniej ja wyginac za pomoca iksolver??? czy raczej powinna byc osobno i to a kilku elementow??? jak go lobuza animowac ????
hcpiter Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 OO bardzo słabo to wygląda, głowa jeszcze, jeszcze, ale tłów i te nogi, łapy to naprawde olałes sprawe.
werfik Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 dlatego jest wip :p nie wiem czy jak zrobie nogi i dam connect do tlowia to pozniej bedzie mi si to ruszac :/ czy podlinkowac tylko???
F/X Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Po pierwsze wszystkie części powinny być połączone w jedną siatkę i animowane za pomocą skina itp. a smok raczej nie jest zbyt dobry
hcpiter Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Moim zdaniem powinenes zacząc od nowa i modelować za pomocą poly, a nie bawic sie w jakies connect. P.S Bedzie łatwiej w animacji.
Rekomendowane odpowiedzi