Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wizualizacja ukazująca ewentualne przeznaczenie stanu istniejącego... z miła chęcią przyjmę kubeł zimnej wody, jakos przeciez musze sie nauczyć...:)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szeryfie tu chodzilo zapewne o "subiektywna zmiana obiektywnie nie zmienionej formy" - tak mi sie przynajmniej wydaje... ; )

Napisano

SansSerif ---> "ewentualne przeznaczenie stanu istaniejacego" to niestety nie to samo co "ingerencja projektowa w zastana tkanke", wiec imho zadajesz pytanie tylko po to zeby sie przyczepic (jak zreszta wiekszosc "profesjonalistow" na tym forum!)

wuuł ---> mnie osobiscie odpowiada "plakatowa" forma wizualizacji, przyczepie sie jedynie do wizki z samolotem (jeden egzemplarz to zbyt malo jak na ew. muzeum awiacji lub zbyt duzo tam ludzi jak na hangar :))

pozdr.

Napisano
  • Autor

dzięki chłopaki za posty...chodziło raczej o ocene wizualizacji, sposobu przedstawienia,nie projektu ->z mojej strony była to praca kompletnie odtwórcza...wizualizacja stanu istenijącego była wymagana z powodu lekkiej ruinowatości obecnie...:)

Napisano
  • Autor

....czyli odpadający, przybrudzony tynk, lekko wyszczerbione kolumny, brak wszystkich krat okiennych...chodziło o kosmetyczne zabiegi, może i model niepotrzebny ale brak pomysłu jak coś takiego zrobić SZYBCIEJ w photoshopie....

Napisano

taaa... tak... ta laska na drugim ujeciu (najbardziej na lewo) niezla szprycha :D wrecz anorektyczka :) takie lubie ;)