Napisano 9 Czerwiec 200519 l wizualizacja ukazująca ewentualne przeznaczenie stanu istniejącego... z miła chęcią przyjmę kubeł zimnej wody, jakos przeciez musze sie nauczyć...:)
Napisano 9 Czerwiec 200519 l fajny stan istniejący ale gdzie ta ingerencja projektowa w zastaną tkanke?
Napisano 9 Czerwiec 200519 l szeryfie tu chodzilo zapewne o "subiektywna zmiana obiektywnie nie zmienionej formy" - tak mi sie przynajmniej wydaje... ; )
Napisano 9 Czerwiec 200519 l SansSerif ---> "ewentualne przeznaczenie stanu istaniejacego" to niestety nie to samo co "ingerencja projektowa w zastana tkanke", wiec imho zadajesz pytanie tylko po to zeby sie przyczepic (jak zreszta wiekszosc "profesjonalistow" na tym forum!) wuuł ---> mnie osobiscie odpowiada "plakatowa" forma wizualizacji, przyczepie sie jedynie do wizki z samolotem (jeden egzemplarz to zbyt malo jak na ew. muzeum awiacji lub zbyt duzo tam ludzi jak na hangar :)) pozdr.
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor dzięki chłopaki za posty...chodziło raczej o ocene wizualizacji, sposobu przedstawienia,nie projektu ->z mojej strony była to praca kompletnie odtwórcza...wizualizacja stanu istenijącego była wymagana z powodu lekkiej ruinowatości obecnie...:)
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor ....czyli odpadający, przybrudzony tynk, lekko wyszczerbione kolumny, brak wszystkich krat okiennych...chodziło o kosmetyczne zabiegi, może i model niepotrzebny ale brak pomysłu jak coś takiego zrobić SZYBCIEJ w photoshopie....
Napisano 9 Czerwiec 200519 l taaa... tak... ta laska na drugim ujeciu (najbardziej na lewo) niezla szprycha :D wrecz anorektyczka :) takie lubie ;)