Gość [ID] John Doe Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Firma Infinite Dreams zleci wykonanie kilku prostych modeli 3D samochodów. mile widziana umiejętność texturowania praca zdalna na umowę o dzieło osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod adresem xenos at idreams.pl Pozdrawiam Tomasz Kostrzewski Infinite Dreams
Gość [ID] John Doe Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 nie trzeba :) zapomniałem dodać - praca zdalna Pozdrawiam Tomek
polka dot Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 to daj jakis kontakt dokladny bo ja tam angielskiego nie znam i nie wiem jak na tej stronie trzeba sie poruszac
Gość [ID] John Doe Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 kontak dokladny, to tak jak napisalem xenos at idreams.pl gdzie "at" zamieniamy na małpke - @ i wysylamy maila powodzenia :)
chudy Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 a mogłbyś dokładniej powiedzieć do czego docelowo te modele miały by być. low czy high??
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 chudy, masz podany adres kontaktowy, jesteś zainteresowany ogłoszeniem to się kontaktuj. Kontrakty handlowe są poufne więc nie róbcie publicznego chata ze zleceniodawcą.
Rekomendowane odpowiedzi