Napisano 16 Czerwiec 200519 l Po dość długiej przerwie postanowiłem znów zapostować :) Kilka prac wykonanych do teczki na ASP. Technika: akryl i tempera. Mam nadzieję,że się spodobają :)
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Najbardziej mi sie podoba portret. Naprawde niezły. Wiem jak ciężko farbami uchwycić rysy twarzy a tobie to sie udało. Ostatnia praca wygląda jak pocztówka, troche przesłodzone. Dobrze sobie radzisz, maluj dalej
Napisano 16 Czerwiec 200519 l nom portret najlepszy, ale ptaszysko też niczego sobie - fajna przestrzeń. Na 2 pracy jakoś tego tak nie czuć, jak na 2 poprzednich. Ogólnie baaardzo przyjemne pracki.. Pozdr giorgione
Napisano 16 Czerwiec 200519 l no Fira wreszcie :), moje zdanie znasz co do pierwszego, z tych dwoch pozostalych podoba mi sie bardziej ta pierwsza pracka , czemu ptak ma tak bardzo nasycony ten kolor, taki ostry ? :) to tak celowo ?
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Autor No dzięki :) Ptaszek w oryginale jest bardziej różowy niż flaming a kolor ma bardziej nasycony niż na obrazku. Pozatym to tylko taka zabawa kolorami, moim zamiarem nie było stworzenie wiekopomnego dzieła, pocztówka tez może być;)
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Swietne! Szczegolnie portret. A szczegolnie szczegolnie to koszula najlepsza :)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l portret ekstra - koszula wypas drugi troche taki bez sensu, ale jestem pod wrazeniem
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Portret i ptaszek wymiata !!!! Ten perony czy co to jest, troszke wydaje mi sie rozmazany( a moze ja mam cos z oczami:P)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l No bardzo fajny portret, ten budynek bardzo fajnie wygląda taki rozmazany.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l portret pierwsza klasa :o tez bym tak chciał...długo sie takie cos maluje ?
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Świetne! Drugi z obrazków przypomina mi niektóre z mrocznych obrazów Claude Moneta. Gratulacje
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Udało się, przyjęli mnie!!!Do dwuch razy sztuka;P:D:D:D:D:D:D gratulacje!
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Oj Panowie, konkurent do bitwy wam rosnie konkretny ;) No i dolanczam sie do gratulacji! :)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Swietnie oddales klimat wroclawskiego dworca. Przesiedzialem na nim mase czasu czekajac na rozniaste pociagi ( studiowalem na polibudzie wroclawskiej ). Panie i panowie jak nie czujecie kliamatu drugiej pracki to prosze posiedziec na peronie wroclawskiego dworca czekajac na spozniony 2 godziny pociag. Zobaczycie mase niekiedy naprawde dziwnych a nawet masakrycznych rzeczy. Portret jest dobry - bardzo podoba mi sie technika a sporo daje tez "rozlewajacy" sie dol obrazka, swietnie oddane rysy jakiegos przepracowanego ziomka. Ptaszek jest dobry, ale nie mam co do niego wiekszych odczuc - ot ptaszek.