Fira Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Po dość długiej przerwie postanowiłem znów zapostować :) Kilka prac wykonanych do teczki na ASP. Technika: akryl i tempera. Mam nadzieję,że się spodobają :)
siwy Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Najbardziej mi sie podoba portret. Naprawde niezły. Wiem jak ciężko farbami uchwycić rysy twarzy a tobie to sie udało. Ostatnia praca wygląda jak pocztówka, troche przesłodzone. Dobrze sobie radzisz, maluj dalej
giorgione Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 nom portret najlepszy, ale ptaszysko też niczego sobie - fajna przestrzeń. Na 2 pracy jakoś tego tak nie czuć, jak na 2 poprzednich. Ogólnie baaardzo przyjemne pracki.. Pozdr giorgione
Łukasz Burnet Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 no Fira wreszcie :), moje zdanie znasz co do pierwszego, z tych dwoch pozostalych podoba mi sie bardziej ta pierwsza pracka , czemu ptak ma tak bardzo nasycony ten kolor, taki ostry ? :) to tak celowo ?
Fira Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 No dzięki :) Ptaszek w oryginale jest bardziej różowy niż flaming a kolor ma bardziej nasycony niż na obrazku. Pozatym to tylko taka zabawa kolorami, moim zamiarem nie było stworzenie wiekopomnego dzieła, pocztówka tez może być;)
leander Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Swietne! Szczegolnie portret. A szczegolnie szczegolnie to koszula najlepsza :)
Dejot Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 portret ekstra - koszula wypas drugi troche taki bez sensu, ale jestem pod wrazeniem
aneye Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 swietne prace 1,3 (zwlaszcza kolorystyka) - 2 jakas taka plaska
JunioR Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Portret i ptaszek wymiata !!!! Ten perony czy co to jest, troszke wydaje mi sie rozmazany( a moze ja mam cos z oczami:P)
hcpiter Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 No bardzo fajny portret, ten budynek bardzo fajnie wygląda taki rozmazany.
Hindus Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 portret pierwsza klasa :o tez bym tak chciał...długo sie takie cos maluje ?
oDD Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 respekt, jak cie nie przyjma to sie pochlastam.
Fira Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Udało się, przyjęli mnie!!!Do dwuch razy sztuka;P:D:D:D:D:D:D
Belus Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Świetne! Drugi z obrazków przypomina mi niektóre z mrocznych obrazów Claude Moneta. Gratulacje
Tomek Kosiorek Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Udało się, przyjęli mnie!!!Do dwuch razy sztuka;P:D:D:D:D:D:D gratulacje!
Kaszubas Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 gratulacje :) a sztuka jest sztuka... Jaki kierunek ?
sayonerka Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Oj Panowie, konkurent do bitwy wam rosnie konkretny ;) No i dolanczam sie do gratulacji! :)
KaeMS Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Swietnie oddales klimat wroclawskiego dworca. Przesiedzialem na nim mase czasu czekajac na rozniaste pociagi ( studiowalem na polibudzie wroclawskiej ). Panie i panowie jak nie czujecie kliamatu drugiej pracki to prosze posiedziec na peronie wroclawskiego dworca czekajac na spozniony 2 godziny pociag. Zobaczycie mase niekiedy naprawde dziwnych a nawet masakrycznych rzeczy. Portret jest dobry - bardzo podoba mi sie technika a sporo daje tez "rozlewajacy" sie dol obrazka, swietnie oddane rysy jakiegos przepracowanego ziomka. Ptaszek jest dobry, ale nie mam co do niego wiekszych odczuc - ot ptaszek.
Rekomendowane odpowiedzi