Napisano 3 Czerwiec 200321 l Pytanie troche lamerskie, ale nie znam sie jeszcze zbyt dobze na tym renderze. Posiadam \"brazil_test_0_4_53\", jedyny material powiazany z brazilem jaki sie tam znajduje to Brazil Test Material :( Gdzie znajduje sie Brazil Glass MAterial? Czy potrzebna jest full versja? :(
Napisano 5 Czerwiec 200321 l Heh, niestety nie mam tych \"paru\" $ na licencje ;). Wiem, ze nie powinienem prosic, ale czy moglby mi ktos podeslac na maila albo wrzucic gdzies na republike.pl plik z brazilem? Byl bym bardzo wdzieczny. Grafikiem rewelacyjnym nie jestem, ale poprobowac swoich sil zawsze mozna :-)
Napisano 5 Czerwiec 200321 l podoba mi sie twoje podejscie Alexander !! mimo ze nie moge tego pochwalic na forum pozdro fotoas
Napisano 6 Czerwiec 200321 l Ghost --> albo zle formuluje zapytanie albo z moja Kaza jest cos nie tak, kiedy proboje szukac czegos z nazwa \"brazil\" w software to nie otrzymuje zadnego wyniku. Aleksander --> dzieki, ze wyslesz :) Dziekuje wszystkim za zainteresowanie, jesli moglbym sie jakos odwdzieczyc to z checia to zrobie :)