Gość Signio Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Pytanie troche lamerskie, ale nie znam sie jeszcze zbyt dobze na tym renderze. Posiadam \"brazil_test_0_4_53\", jedyny material powiazany z brazilem jaki sie tam znajduje to Brazil Test Material :( Gdzie znajduje sie Brazil Glass MAterial? Czy potrzebna jest full versja? :(
Gość Signio Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Heh, niestety nie mam tych \"paru\" $ na licencje ;). Wiem, ze nie powinienem prosic, ale czy moglby mi ktos podeslac na maila albo wrzucic gdzies na republike.pl plik z brazilem? Byl bym bardzo wdzieczny. Grafikiem rewelacyjnym nie jestem, ale poprobowac swoich sil zawsze mozna :-)
fotoas Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 podoba mi sie twoje podejscie Alexander !! mimo ze nie moge tego pochwalic na forum pozdro fotoas
Ghost Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Możesz poszukać brazila w kazie. Ja tam znalazłem
Gość Signio Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Ghost --> albo zle formuluje zapytanie albo z moja Kaza jest cos nie tak, kiedy proboje szukac czegos z nazwa \"brazil\" w software to nie otrzymuje zadnego wyniku. Aleksander --> dzieki, ze wyslesz :) Dziekuje wszystkim za zainteresowanie, jesli moglbym sie jakos odwdzieczyc to z checia to zrobie :)
Gość Andant Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Ja znalazlem kilka dni temu Brazila na Kaza.... Wyslalem Ci
yahuto Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 oj jojojojo jest napewno wlasnie sie zassysa:)
robczan Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 jak jestescie tacy dobrzy to wyslijcie mi Mental Ray\' a ?
Rekomendowane odpowiedzi