nonejm Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 elo , od jakiegos czasu modeluje reke i to sa efekty. narazie jeszcze taka malo szczegolowa jest i z jednej strony niedopracowana... aale sie robi =] sami ocencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 dobra jak na razie, będzie postać do ręki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 hmm mozliwe jeszcze nie wiem do konca co chcce zrobic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 a gdzie linie papilarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 slabo zaznaczone kostki, za plaska z zewnetrznej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 wyglada troche jak rekawiczka. i to chyba niejest reka tylko dlon :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 na taką :dłoń: :P dobrze dać fajnego bumpa że by właśnie linie papilarne dobrze odwzorować :) Nie wspomne juz o zbrushu którego nie lubie ale tez można to zoribć ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 spoko szczegolami sie zajme na koncu..=] jak narazie to zajme sie zewnetrzna czescia chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 ok wracam do tego modelu... bo leje caly czas i nie ma co robic innego... sa juz paznokcie i ogolny ksztalt zblizony bardziej do rzeczywistosci. teraz mam pyt.: jak zrobic te wszystkie zagiecia ? ja mysle ze chyba bump'em bo nie wiem czy jest sens je modelowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 strasznie delikatna na dlon. niema zyl, kostek itp. jak sobie popatrzalem na moja to byla bardziej ludzka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 na razie niezbyt :) porzeźb ją troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi