Mcode Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 III WOJNA ŚWIATOWA - POLE BITWY _________________________________________________________ Moja pracka przedstawiać będzie pojazdy III Wojny Światowej (odpukać), podczaś bitwy. Będą tam czołgi , pojazdy opanceżone jak i zwykłe oraz coś jeszcze(musze pomyśleć co). Dobrze że wreście jest taki temat bitwy, nareszcie moge się wykazać. A pomysłów na takie maszyny bojowe mam od groma. Jak mi się uda to wrzuce jakiegoś concepta jeszcze dzisiaj. Dodałem concepta ale nie sceny tylko chodzącego działa...
Falcrum Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Dobry choć bardzo oklepany pomysł. Powodzenia ;)
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Mcode -> myślę, że nawet z "oklepanego pomysłu" można nadal wiele wyciągnąć :) życzę tego, witam w Bitwie :)
Gość Bad Moon Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ... zastanawiasz sięco jeszcze? może jakieś uderzenie Lasera z satelity gdzieś w tle, lub wesołe grzybki atomowe, luba nadlatująa eskadra samolotów, pomysłów było by sporo. Powodzenia!
Mcode Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Conceptów narazie nie zamieszcze bo skaner mi się spsuł. Ale pierwszy to chodzące działo zdalnie sterowane. To jest tylko concept jednej jednostki nie sceny. http://mcode.webpark.pl/
Mcode Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Jutro dodam concepta rysunkowego sceny. Będzie to mniejwięcej tak że działa ze skarpy strzelają jakiś robot bojowy wroga wspina się na tą skarpe a w oddali lwielki laser jak w GENERALSIE przechodzi po polu bitwy i niszczy pojazdy i ludzi. I w dole jakieś walki robotów i przejeżdzające pojazdy oraz atakujące.
Mcode Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 Prosze O Skasowanie Posta PoniewaŻ WyjeŻdzam Na CaŁe Wakacje I Nie BĘdĘ MÓgŁ PracowaĆ.. Z GÓry DziĘkuje..
Herman Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Śśśświetny pomysł, aż dziw, że nikt nie wpadł na taki ;) - a i wspaniała strzykawka na stojaczku
Leleń Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Mcode widzialem twoje 3 bitwy, zadna nie przekracza 10postow, jesli juz bierzesz sie za cos to to koncz, tego raczej nie zdazysz juz skonczyc, ale nastepnym razem - pomyśl zanim cos zaczniesz - taka moja rada:) pozdr btw. fajny podpis;)
Rekomendowane odpowiedzi