Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

III WOJNA ŚWIATOWA - POLE BITWY

Moja pracka przedstawiać będzie pojazdy III Wojny Światowej (odpukać),

podczaś bitwy. Będą tam czołgi , pojazdy opanceżone jak i zwykłe oraz coś jeszcze(musze pomyśleć co).

Dobrze że wreście jest taki temat bitwy, nareszcie moge się wykazać.

A pomysłów na takie maszyny bojowe mam od groma.

Jak mi się uda to wrzuce jakiegoś concepta jeszcze dzisiaj.

Dodałem concepta ale nie sceny tylko chodzącego działa...

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mcode -> myślę, że nawet z "oklepanego pomysłu" można nadal wiele wyciągnąć :) życzę tego, witam w Bitwie :)

Napisano

... zastanawiasz sięco jeszcze? może jakieś uderzenie Lasera z satelity gdzieś w tle, lub wesołe grzybki atomowe, luba nadlatująa eskadra samolotów, pomysłów było by sporo. Powodzenia!

Napisano
  • Autor

Conceptów narazie nie zamieszcze bo skaner mi się spsuł.

Ale pierwszy to chodzące działo zdalnie sterowane.

To jest tylko concept jednej jednostki nie sceny.

http://mcode.webpark.pl/

Napisano
  • Autor

Jutro dodam concepta rysunkowego sceny. Będzie to mniejwięcej tak że działa ze skarpy strzelają jakiś robot bojowy wroga wspina się na tą skarpe a w oddali lwielki laser jak w GENERALSIE przechodzi po polu bitwy i niszczy pojazdy i ludzi. I w dole jakieś walki robotów i przejeżdzające pojazdy oraz atakujące.

Napisano
  • Autor

Prosze O Skasowanie Posta PoniewaŻ WyjeŻdzam Na CaŁe Wakacje I Nie BĘdĘ MÓgŁ PracowaĆ..

Z GÓry DziĘkuje..

Napisano

Śśśświetny pomysł, aż dziw, że nikt nie wpadł na taki ;) - a i wspaniała strzykawka na stojaczku

Napisano

Mcode widzialem twoje 3 bitwy, zadna nie przekracza 10postow, jesli juz bierzesz sie za cos to to koncz, tego raczej nie zdazysz juz skonczyc, ale nastepnym razem - pomyśl zanim cos zaczniesz - taka moja rada:) pozdr

btw. fajny podpis;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności