Smart_art Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Widzicie a jednak wpadlem na inny pomysl mam takiego pomysla: Na pierwszym planie bedzie gosciu albo goscówa stojaca na minie przeciw piechotniczej i widzi cien spadajacego fortepiana. I nie wie co zrobic ?? w tle bedzie jakis budynek (wierzowiec) drzewka i jeszcze moze cus. jeszcze nie wiem w jakim to stylu zrobie czy carton czy real sie zobaczy zalezy jak lezy bo jak stoi to broi.:) TO JEST STARE I NIE PRAWDA: :D Witam To jest moja pierwsza bitwa dlatego prosze się nie smiac Mam zamiar zestawić dwa przeciwieństwa dziecięcy smoczek i jakiegoś mech’a, ale smoczek będzie z krwi a groźnie wyglądający mech będzie niewinny. Chyba że wpadne na jakiś inny pomysł a tak na pewno będzie. No zobaczymy jak mi pójdzie. Ale najlepiej już biore się do roboty. hehehhe pozdro papapa
giorgione Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Zobaczymy. Witamy w bitwie. Pozdr giorgione
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam w Bitwie jak również i na forum :) powodzenia
Azazello Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 A gdzie miejsce na niewiną maszyne bojową?:)
sayonerka Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 O nastepny odwazny! ;) Trzymam kciuki i bede obserwowal rozwoj talentu - powodzenia! ;)
Smart_art Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 zrobilem maly szkic co prawda nie wyszedl ale nie szkodzi :D pamietajcie ze dopiero zaczynam i w dodatku maluje mysza prosze o porady i mówic mi co mam poprawi ( z nogami mam cus nie tak:( ) z góry THX
Smart_art Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 i znów maly zrzut bawiBem sie z fotrepianem troche i nie wiem co mi z tego wyszlo zami zobaczcie:)
OMAM Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 jeżeli chodzi o postać to ten link ci pomoże http://fineart.sk/ . A tak pozatym to powodzenia życze.
leander Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Ciekawa kreska :D Moze powalcz ze studium mimiki, zaskoczenie wyrazi sie glownie na twarzy
yookeer Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Heheh tu sie zgodze - "ciekawa kreska" :D JoKeR
Rekomendowane odpowiedzi