Smart_art Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Widzicie a jednak wpadlem na inny pomysl mam takiego pomysla: Na pierwszym planie bedzie gosciu albo goscówa stojaca na minie przeciw piechotniczej i widzi cien spadajacego fortepiana. I nie wie co zrobic ?? w tle bedzie jakis budynek (wierzowiec) drzewka i jeszcze moze cus. jeszcze nie wiem w jakim to stylu zrobie czy carton czy real sie zobaczy zalezy jak lezy bo jak stoi to broi.:) TO JEST STARE I NIE PRAWDA: :D Witam To jest moja pierwsza bitwa dlatego prosze się nie smiac Mam zamiar zestawić dwa przeciwieństwa dziecięcy smoczek i jakiegoś mech’a, ale smoczek będzie z krwi a groźnie wyglądający mech będzie niewinny. Chyba że wpadne na jakiś inny pomysł a tak na pewno będzie. No zobaczymy jak mi pójdzie. Ale najlepiej już biore się do roboty. hehehhe pozdro papapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Zobaczymy. Witamy w bitwie. Pozdr giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Witam w Bitwie jak również i na forum :) powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazello Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 A gdzie miejsce na niewiną maszyne bojową?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayonerka Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 O nastepny odwazny! ;) Trzymam kciuki i bede obserwowal rozwoj talentu - powodzenia! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smart_art Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 zrobilem maly szkic co prawda nie wyszedl ale nie szkodzi :D pamietajcie ze dopiero zaczynam i w dodatku maluje mysza prosze o porady i mówic mi co mam poprawi ( z nogami mam cus nie tak:( ) z góry THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smart_art Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 i znów maly zrzut bawiBem sie z fotrepianem troche i nie wiem co mi z tego wyszlo zami zobaczcie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMAM Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 jeżeli chodzi o postać to ten link ci pomoże http://fineart.sk/ . A tak pozatym to powodzenia życze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ciekawa kreska :D Moze powalcz ze studium mimiki, zaskoczenie wyrazi sie glownie na twarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Heheh tu sie zgodze - "ciekawa kreska" :D JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts