asfalton Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Pukico nic mi nie wchodzi do lba poza forteca z radarem, oczywiscie utrzymane w ponurym klimacie, gigantyczna machina na gasienicach, dzialo odziane w dosc surowy pancerz, i na tylach action radar podobny jak w II wojnie swiatowej, troche ludkow obsluujacych, bloto w tle miasto z widocznym sladem przejechania machiny. to tyle narazie, pewnie... zanim jednak przystapie na dobre do bitwy first thing first Mecha i laseczka na rozgrzewke, momentow krytycznych mialem ostatnio bardzo duzo wiec pozostaje wylicznka a nagrody sa warte swieczki,
Simple_man Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 DAWAJ DAWAJ. Zpodaj tu lepiej jakiegoś mecha wypasionego. :P Do roboty czas leci. Czekam na efekty pracy. Bedę miał na ciebie oko. P.S. Leru zaspał. Jestem pierwszy!!!
Leru Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 no zaspałem, parenaście godzin nawet :] witam w Bitwie i powodzenia życzę
asfalton Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 Za duzo popijaw za malo snu ;) he he Yo cos zarzuce koncepcyjnego, niestety nie zabralem ze soba tabletu bedzie koncept z pod olowka, moze to i lepiej
Leru Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 no rzesz, kolejny raz jestem o spożywanie nadmiernych ilości akloholu posądzony, podczas gdy taki proceder nie ma w ogóle miejsca :]
RA Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 hihi Podobne do mojego. :) Lubie takie klimaty, wiec trzymam kciuki i bede tu czesto zagladal. :) pozdrawiam
asfalton Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 jo dzieki, racja zamysl jest podobny musze sie zgodzic :) co do designu to zaimponowal mi czolg z pierwszej wojny swiatowej cos pieknego poprostu, niemoge sie nawzdychac patzac na to cacko :)
Rekomendowane odpowiedzi