Azakiel Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Moje wypociny na konkurs graficzny "SMOKI" wydawnictwa LABIRYNT niedawno ogłosili wyniki http://labiryntboox.pl/s/newsy/14/ link do nieco większej wersji http://69.56.199.195/prace/download/142551.jpg Praca w oryginale ma 3508 x 4961 (Photoshop + tablet Aiptek Hyperpen 12000U, ramka w Illustratorze CS) Digital Painting link do paru zbliżeń 1:1 http://www.taipan.pl/DRAGONv2_CLOSE_UP.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakula Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 a mi sie nei podoba :P Czesci ciala wygladaja jakby byly wyciete i wklejone. Za ostre te krawedzie sa... Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 WOw ale super, szkoda tylko ze w oddali nie widac małych wiezyczek zamku wylaniajacych sie z za chmur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Pa6L0- Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 żyłki na skrzydłach dla mnie są w niektórych miejscach zbyt czerwone (w miejscach gdzie powinny być ciemne)co wychodzi ze w niektórych miejscach aż świecą...chmóry świetne=) ale tylko te w oddali, te bliżej widzą wymagają poprawy a cała reszta, design smoka i pozycja, świetna=) choć mogły by być ostrzejsze detale;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? deus jaki konkurs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakula Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 empik i MSI organizowaly niedawno konkurs hl, gdzie do wygrania byl komputer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtala Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Bardzo smaczny smoczek :) Cos jeszcze z detalami bym pomeczyl ale ogolnie - jako calosc - smok jest bardzo przyjemny w odbiorze. Gratuluje wyróżnienia w konkursie Labiryntu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maceo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 No jak dla mnie na pierwszy rzut oka bardzo fajny. Tylko głowa kojarzy mi się z rybą ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 gratulacje wyróżnienia w albumie - na prawdę przepięknie wyszła - z tydrukiem też sie postarali - praca robi imponujące wrazenie :D: pozdr giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 poprostu SWIETNIE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bad Moon Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 ...o ptaszek! siedzi na drzewku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTHMAN Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Dziś widziałem album - świetna sprawa - prace bardzo dobrze sie prezentują na tle tego co jest w nim zawarte. Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakiel Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? Tak smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :) Ramkę zrobiłem specjalnie, z dwóch powodów podobał mi się bardzo kontrast ciemnej ramki z jasną zawartoscią i podobał mi się pomysł z wystającym ogonem , ale oczywiscie kazdy ma swoje gusta ^_^ zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka?? 3508 x 4961 ( co już napisałem zresztą na początku :-) ) witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;) Masz rację chmury powinny być na 1planie mieć taką ostrość jak smok i tracić na ostrosci w głąb planu , ale troszkę czas mnie gonił i zostało tak jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazello Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Odlot!! Świetna grafa! Najbardziej mi się podoba ze wszystkiego co widziałem na tym forum do czasó rejestracji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakula Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Tak Ha! wiedzialem :D Ogolnie Twoje obrazki sa spoko, ale jakies takie niespojne sa. Chyba poprostu Twoj styl mi nie podchodzi, nie wiem... sprzedaj tego kompa i kup sobie tablet wacoma :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakiel Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 co do tamtej grafiki to w pełni się zgodzę bo to był taki kolażyk co do tej to już nie ale jak mawiają racja jest jak d**a i każdy ma swoją :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnemon Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 bardzo zacny smok, mimo ze ich nie lubie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts