Azakiel Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Moje wypociny na konkurs graficzny "SMOKI" wydawnictwa LABIRYNT niedawno ogłosili wyniki http://labiryntboox.pl/s/newsy/14/ link do nieco większej wersji http://69.56.199.195/prace/download/142551.jpg Praca w oryginale ma 3508 x 4961 (Photoshop + tablet Aiptek Hyperpen 12000U, ramka w Illustratorze CS) Digital Painting link do paru zbliżeń 1:1 http://www.taipan.pl/DRAGONv2_CLOSE_UP.jpg
Hindus Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;)
tweety Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka??
Leru Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :)
Drakula Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 a mi sie nei podoba :P Czesci ciala wygladaja jakby byly wyciete i wklejone. Za ostre te krawedzie sa... Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2?
JunioR Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 WOw ale super, szkoda tylko ze w oddali nie widac małych wiezyczek zamku wylaniajacych sie z za chmur.
-Pa6L0- Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 żyłki na skrzydłach dla mnie są w niektórych miejscach zbyt czerwone (w miejscach gdzie powinny być ciemne)co wychodzi ze w niektórych miejscach aż świecą...chmóry świetne=) ale tylko te w oddali, te bliżej widzą wymagają poprawy a cała reszta, design smoka i pozycja, świetna=) choć mogły by być ostrzejsze detale;)
Hindus Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? deus jaki konkurs ?
Drakula Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 empik i MSI organizowaly niedawno konkurs hl, gdzie do wygrania byl komputer...
Wojtala Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Bardzo smaczny smoczek :) Cos jeszcze z detalami bym pomeczyl ale ogolnie - jako calosc - smok jest bardzo przyjemny w odbiorze. Gratuluje wyróżnienia w konkursie Labiryntu :)
Maceo Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 No jak dla mnie na pierwszy rzut oka bardzo fajny. Tylko głowa kojarzy mi się z rybą ;)
giorgione Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 gratulacje wyróżnienia w albumie - na prawdę przepięknie wyszła - z tydrukiem też sie postarali - praca robi imponujące wrazenie :D: pozdr giorgione
MOTHMAN Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Dziś widziałem album - świetna sprawa - prace bardzo dobrze sie prezentują na tle tego co jest w nim zawarte. Gratulacje
Azakiel Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? Tak smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :) Ramkę zrobiłem specjalnie, z dwóch powodów podobał mi się bardzo kontrast ciemnej ramki z jasną zawartoscią i podobał mi się pomysł z wystającym ogonem , ale oczywiscie kazdy ma swoje gusta ^_^ zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka?? 3508 x 4961 ( co już napisałem zresztą na początku :-) ) witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;) Masz rację chmury powinny być na 1planie mieć taką ostrość jak smok i tracić na ostrosci w głąb planu , ale troszkę czas mnie gonił i zostało tak jak jest.
Azazello Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Odlot!! Świetna grafa! Najbardziej mi się podoba ze wszystkiego co widziałem na tym forum do czasó rejestracji!
Drakula Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Tak Ha! wiedzialem :D Ogolnie Twoje obrazki sa spoko, ale jakies takie niespojne sa. Chyba poprostu Twoj styl mi nie podchodzi, nie wiem... sprzedaj tego kompa i kup sobie tablet wacoma :P
Azakiel Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 co do tamtej grafiki to w pełni się zgodzę bo to był taki kolażyk co do tej to już nie ale jak mawiają racja jest jak d**a i każdy ma swoją :-P
mnemon Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 bardzo zacny smok, mimo ze ich nie lubie:)
Rekomendowane odpowiedzi