Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;)

Napisano

zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :)

jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka??

Napisano

smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie

mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :)

Napisano

żyłki na skrzydłach dla mnie są w niektórych miejscach zbyt czerwone (w miejscach gdzie powinny być ciemne)co wychodzi ze w niektórych miejscach aż świecą...chmóry świetne=) ale tylko te w oddali, te bliżej widzą wymagają poprawy a cała reszta, design smoka i pozycja, świetna=) choć mogły by być ostrzejsze detale;)

Napisano

Bardzo smaczny smoczek :) Cos jeszcze z detalami bym pomeczyl ale ogolnie - jako calosc - smok jest bardzo przyjemny w odbiorze. Gratuluje wyróżnienia w konkursie Labiryntu :)

Gość Bad Moon
Napisano

...o ptaszek! siedzi na drzewku :D

Napisano
Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2?

Tak

smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie

mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :)

Ramkę zrobiłem specjalnie, z dwóch powodów podobał mi się bardzo kontrast ciemnej ramki z jasną zawartoscią i podobał mi się pomysł z wystającym ogonem , ale oczywiscie kazdy ma swoje gusta ^_^

zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :)

jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka??

3508 x 4961 ( co już napisałem zresztą na początku :-) )

witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;)

Masz rację chmury powinny być na 1planie mieć taką ostrość jak smok i tracić na ostrosci w głąb planu , ale troszkę czas mnie gonił i zostało tak jak jest.

Napisano
Tak

Ha! wiedzialem :D Ogolnie Twoje obrazki sa spoko, ale jakies takie niespojne sa. Chyba poprostu Twoj styl mi nie podchodzi, nie wiem...

sprzedaj tego kompa i kup sobie tablet wacoma :P

Napisano

co do tamtej grafiki to w pełni się zgodzę bo to był taki kolażyk co do tej to już nie ale jak mawiają racja jest jak d**a i każdy ma swoją :-P