Napisano 24 Czerwiec 200519 l Moje wypociny na konkurs graficzny "SMOKI" wydawnictwa LABIRYNT niedawno ogłosili wyniki http://labiryntboox.pl/s/newsy/14/ link do nieco większej wersji http://69.56.199.195/prace/download/142551.jpg Praca w oryginale ma 3508 x 4961 (Photoshop + tablet Aiptek Hyperpen 12000U, ramka w Illustratorze CS) Digital Painting link do paru zbliżeń 1:1 http://www.taipan.pl/DRAGONv2_CLOSE_UP.jpg
Napisano 24 Czerwiec 200519 l witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;)
Napisano 24 Czerwiec 200519 l zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka??
Napisano 24 Czerwiec 200519 l smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :)
Napisano 24 Czerwiec 200519 l a mi sie nei podoba :P Czesci ciala wygladaja jakby byly wyciete i wklejone. Za ostre te krawedzie sa... Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2?
Napisano 24 Czerwiec 200519 l WOw ale super, szkoda tylko ze w oddali nie widac małych wiezyczek zamku wylaniajacych sie z za chmur.
Napisano 24 Czerwiec 200519 l żyłki na skrzydłach dla mnie są w niektórych miejscach zbyt czerwone (w miejscach gdzie powinny być ciemne)co wychodzi ze w niektórych miejscach aż świecą...chmóry świetne=) ale tylko te w oddali, te bliżej widzą wymagają poprawy a cała reszta, design smoka i pozycja, świetna=) choć mogły by być ostrzejsze detale;)
Napisano 24 Czerwiec 200519 l empik i MSI organizowaly niedawno konkurs hl, gdzie do wygrania byl komputer...
Napisano 24 Czerwiec 200519 l Bardzo smaczny smoczek :) Cos jeszcze z detalami bym pomeczyl ale ogolnie - jako calosc - smok jest bardzo przyjemny w odbiorze. Gratuluje wyróżnienia w konkursie Labiryntu :)
Napisano 25 Czerwiec 200519 l No jak dla mnie na pierwszy rzut oka bardzo fajny. Tylko głowa kojarzy mi się z rybą ;)
Napisano 25 Czerwiec 200519 l gratulacje wyróżnienia w albumie - na prawdę przepięknie wyszła - z tydrukiem też sie postarali - praca robi imponujące wrazenie :D: pozdr giorgione
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Dziś widziałem album - świetna sprawa - prace bardzo dobrze sie prezentują na tle tego co jest w nim zawarte. Gratulacje
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Autor Pozatym... to nie Ty czasem wygrales konkurs HL2? Tak smoczek świetny, ramka IMHO zupełne niepotrzebna (ogranicza przestrzeń, w której się smok znajduje), jak tak pracowałeś nad szczegółami to może warto było zrobić je bardziej wyraźnie mimo to... wspaniały debiut na forum, szczególnie świetna jest poza smoka :) Ramkę zrobiłem specjalnie, z dwóch powodów podobał mi się bardzo kontrast ciemnej ramki z jasną zawartoscią i podobał mi się pomysł z wystającym ogonem , ale oczywiscie kazdy ma swoje gusta ^_^ zamiast tych skał powinien byc zamek. zaś tło winno byc nocą a z jego pyska powinien tryskac ogien. :) jest super! jaka była wielkośc oryginalnego obrazka?? 3508 x 4961 ( co już napisałem zresztą na początku :-) ) witamy na forum ;) jak dla mnei to poza za mocno zblurowanymi chmurami (te w dolnej cześci obrazka) to jest jak najbardziej git ;) 5stars for me ;) Masz rację chmury powinny być na 1planie mieć taką ostrość jak smok i tracić na ostrosci w głąb planu , ale troszkę czas mnie gonił i zostało tak jak jest.
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Odlot!! Świetna grafa! Najbardziej mi się podoba ze wszystkiego co widziałem na tym forum do czasó rejestracji!
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Tak Ha! wiedzialem :D Ogolnie Twoje obrazki sa spoko, ale jakies takie niespojne sa. Chyba poprostu Twoj styl mi nie podchodzi, nie wiem... sprzedaj tego kompa i kup sobie tablet wacoma :P
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Autor co do tamtej grafiki to w pełni się zgodzę bo to był taki kolażyk co do tej to już nie ale jak mawiają racja jest jak d**a i każdy ma swoją :-P