Napisano 25 Czerwiec 200519 l Witam! Bila numer 5, 9 , 11 wyszły nawet ciekawie, na czarnej są chyba za duże odbicia. Nad podłożem popracuj ponieważ chyba powinno być bardziej włochate. Reszta bili poza tymi co wymieniłem jest nie za specjalna. A może zrób krawędzie cieni mniej ostre. Pozdrawiam!
Napisano 25 Czerwiec 200519 l ej Malyszum usuń ten wątek bo przyjdzie modrator i będzie Wielkiszum :P
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Malyszum -> znów, zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 27 Czerwiec 200519 l musze jeszcze chyba nad podloga popracowac :/ No to po jakiego dajesz to na Finished jak sam przyznajesz ze musisz nad tym jeszcze popracować?!
Napisano 27 Czerwiec 200519 l kulki wyglądają jak kulki za to podłoże naprawde nie przypomina mi prawdziwego a co do świateł to spubuj to które żuca cienie poprostu podnieść, jakoś nie widziałe stołu bilardowego z lampom tak blisko blatu... i tak na klimat postaw tam ociekający kufel piwa ;]
Napisano 29 Czerwiec 200519 l w sumie to 5 sfer + plane + cone i pare prostych teksturek...jak na pierwszy raz moglo byc wiecej, ale...no coz niewiele mozna tu oceniac, bo zero modelowania tu jest, tylko modyfikator UVW Mapping, i jestem przekonany ze zdajesz sobie z tego sprawe i sie nie obrazisz, tylko bedziesz pracowal dalej :)