Zawisza Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Jest to moja wizja więziennych warunków w niedalekiej przyszłości.
Baldack Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 sterylnie za sterylnie:| mi to bardziej park przypomina:P
mr.funky Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 proponuje zrobic tam wiecej brudu... ewentualnie polamac nieco lawki :) Ogolnie jest ok, pozdrawiam
Ania Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 murek ma tylko troche powyżej metra (licząc cegły), niezbyt skuteczny taki murek. o, ale podobają mi się wieże. tyle że schodki w powietrzu wiszą, szczególnie z tyłu po lewej to widać
Ferdkowaty Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Moge mieć takie podworeczko za domem:) hehe
ZiBi_PL Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 e tam :D jak na wip to i tak ladnie :D pobaw sie troche nadtmy i bedzie jeszcze ladniej
JunioR Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Mi to troche więzienia nie przypomina, bardziej jakis park. Zmień textury.
xMark Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 park juz jest, zrob jeszcze hotel i wiezienie przyszlosci gotowe :D
JohnZi Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 wydaje mi sie ze ta kostka i ceglowki sa za duze
Pinki Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 ciekawa koncepcja .. :) troszke texturki do poprawy .. jezeli nie chcesz robic trawy 3D to proponowalbym przynajmniej dodac jakiegos bumpa, bo teraz to wyglada jak pomalowana na zielono plyta.. na murach budynkow moze moglbys dodac jakies okienka .. te krawezniki tez sa zbyt idealne - dodaj przerwy jakies miedzy kolednymi elementami kraweznika.. ludzie w wiezieniu lubia oprocz spacerowania na swiezym powietrzu, takze 'popakowac', dlatego na placu moglby sie znalesc jakis sprzet z silowni ;) pracuj pracuj - ladne to niebo .. :-)
MOTHMAN Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Proponuje obejrzeć film "Symetria" Choć wiem że to ma byc więzienie przyszłości - no ale niech nie przypomina "sanatorium" :]
Rekomendowane odpowiedzi