Napisano 16 Czerwiec 200321 l :ono i pan SiD pokazuje pazurki-zacieram rece na reszte[piwo] ps. Drogi SiD\'zie zauwazylem przy okazji, ze nie uzywasz \"edit\" i sa Twoje trzy posty pod rzad :D
Napisano 16 Czerwiec 200321 l brawo sid brawo !![wow][wow][wow] swietne ci idzie duman jestem jak cholercia !
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Originally posted by Pablo moze az tak dobrze nie pokazalem tego co chce...ale wiecie ja i PS :D pozdr no właśnie ty i PS :P SiD my masta kiedy updat bo teraz to trzeba cię męczyć o takie sprawy :D pozdro...
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor Dzienkuje wszytkim za to że jestes z emna , fajnie jest miec was przy sobie w reazie potrzeby w maxie hehe Musicie byc troszku cierpliwi mam małe komplikacje czasowe i nie zabrdzo moge wiele poswiecic czasu na mxa chidz oddaje kazdą wolna chliwe jaką posiadam , która przeznaczam jako swój czas ( czyli go niemam hehehe ) Chce was zadziwic wiec robie wszytsko co moge i co jest w mojej mocy byscie zoabczyli jak mocno pracuje i mogli wtedy wyrazic swoją opinie , obiecuje ze ten projekt skoncze i mam nadzije ze was to zadowoli :D
Napisano 17 Czerwiec 200321 l SiD hmm i Pablo .. panowie wyslijcie mi model na [email protected] to pokaze wam moze jeszcze przed sobotnim wyjazdem co z tym mozna zrobic jesli chodzi o texturke ... moze nie jestem \"koken\" ale zrobilbym to nieco inaczej ... i bardziej niesymetrycznie wiecej zmarszczek i nieruwnosci na twarzy , - troche bym podrasowal ten model ... dajcie mi sie wykazac :) niech zyje TEXTURA :) Pozdrawaim SiD\'a i Pabl\'a ;):cool:
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Grafix a co ja mam wysylac? prezcierz ja tego modelu nie robie...ja mu tylko pokazuje co mam na mysli w PS :] u2 pozdr:]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l czesc! no patrz, dawno nie zagladalem na wipa, a tutaj sid taki fajny model robi :). Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyles sid... w porownaniu z goblinem i iron maiden to jest milowy krok. :D. Oby tak dalej, trenuj i bedzie dobrze. pozdrowienia i powoedznia w pracy. mowi ten, ktory nie ukonczyl jeszcze zadnej pracy :P.
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Pablo ja nie mowie, ze chce ten model skonczyc, ja chce tylko przedstawic moja wizje :) a SiD siedzi cicho :) Pozdroffka
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor Dzienkuje wszytskim za , mile slowa ( mama nadzieje ze mnienie oszukujecie ) Pozdrawiam was z UK ... I chce tylko powiedziec ze nie zdazylem wam wrzucic renderków a przed wyjazdem staram sie zrobic jak najwuiecej teraz bedziecie musieli troskzu poczekac na to co wam chce pokazac , wiec moja postac ma juz cialo , a takze ma juz texture ciala no i lekkie ubranie na cialo a takze spudniczke i pas tak jak na rysunku którego chyba nie zamiescilem ale to nic nie szkodzi .....jak wróce to wam pokaze co zrobilem i oczekuje pomocy na calej lini bo czuje ze bedzi emi potrzebhna wasza krytyka tez mi sie bardzo przyda mam nadzieje hehe ... Jeszcze raz dzienkuje wszytskim i Pozdrawiam was milutko cmoOOOkaski i takie tam hehe nie bede sie rozczulac hehe[piwo][piwo]
Napisano 12 Wrzesień 200321 l A ja bym zrobił troszkę inaczej, a mianowicie: Po tym jak będziesz pewien, że ukończyłeś modelling, rozetnij model (detach) na części - osobno rogi, głowa itp... - i wtedy pobaw się UVW mappingiem i pluginem Texporter. Pozwoli ci to na łatwiejsze teksturowanie. A co do samych tekstur, ja mam taką metodę, że najpierw robię bump-mapę, a dopiero potem z niej robię diffuse.. spróbuj, może Ci podejdzie. Tak czy inaczej praca mi się podoba :)
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Autor Witam moji kochani , wrócilem do domku i szybko chce wam pokazac wstepny model ciala z lekkim ubraniem , co do ciuchów wiele jeszcz emoze sie tu zmienic ale juz chcialbym pokazac jak to sie mniewa , mam nadzieje ze ocena bedzie sprawiedliwa i bez krecenia :D z góry wszystkim dzienkuje :D
Napisano 29 Wrzesień 200321 l a pokaż go trochę z innej strony, bo teraz jest chyba z widoku FRONT, a pokaż go z kamery, trzymaj się [piwo]
Napisano 4 Październik 200321 l Autor NO chwilowo nie mam jeszcze dosteup do netu hehe ale jak sie uda to bede mial to cos wam pokaze narazie to tylko tyle :D Dzienki za komentarz :D
Napisano 5 Październik 200321 l ooo widze postep duzy ;p... ja sie dawno za swojego nie zabieralem :D... ale widze ze ten twoj nawet nawet, zrob cos z teksturkami bo sa biedne :P.
Napisano 5 Październik 200321 l Sid, muszę ci powiedzieć, że stwór wyszedł ci naprawdę dobrze! Szczególnie podobają mi się te łapy i głowa. Jedynie mógłbym się przyczepić do teksturek. może by go trochę \"pomrocznić\",np czarna skóra, z jakimiś czerwonymi tatułażami czy coś w tym stylu. Bo teraz jest taki zbyt kolorowy. Jeszcze jak walniesz klimatyczne oświetlenie to już wogóle będzie gicior :D Będe czekał na kolejne screeny.
Napisano 8 Październik 200321 l ooooo calkiem niezle ! ci idzie swietny stwor i charakter ma ladna pracka widze ze sie rozwijasz brawa dla sid a !!
Napisano 8 Październik 200321 l hmm... a nie mógłbyś go poprostu omapować i nadać jakąś fajną teksturkę? bo narazie to bym tego Feng Zhu nie pokazał... ....ale coraz lepiej.... i jeszcze dłuuuuuuuga droga przed Tobą :)
Napisano 8 Październik 200321 l Autor Przyko mi ale praca mi sie zrypapa , wybaczciemi prosze ale niemoge kontynuowac tego projektu totyle co zrobilem teraz robie na max 5.1 serwis pack i nowy projekt zamieszcze juz wkrótce wszystkim dzienkuje za potrzymanie na duchu Nowy projekt powinien was bardziej zadowolic bo umiem juz wiele wiecej 3 majcie sie i dozobaczyska :D
Napisano 8 Październik 200321 l jeżeli chcesz zachować teksturę czerwieni a napewno tak będzie to tekstura rogów jest do kitu zaszalej z odcieniami przynajmniej przybrudzenie teksturek za bardzo czyste , zastosuj trochę przejścia miedzy kolorami (cień , przybrudzenie)
Napisano 9 Październik 200321 l Co do samochodu zgadzam sie z Boowa :) Przy okazji Boowa pozdorwionka i SiD dobrze ze juz wrociles :) MAPowanie Mapowanie !!!!
Napisano 14 Grudzień 200321 l Autor Dzis przeglądałęm tego WIPA i stwierdzam ze jestem bardzo cieniutki bo twarz mi sie podoba nadal ale hmmmm ciało to mi wyszło prymitywnie mimoz e nad nim spedziłem tyle czasu hehehe No cóz moji drodzy uczymy sie na błedach czyz nie ??? Za czas jakies zamieszcze dwie kolejne prace w \"Finiszed Work\" do miłęgo zoabczenia papa Ps. Zadnych pojazdów nie robie , ( nie umiem to wszytsko hehehe )