bartonfink Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Mam juz dosc tej scenki robie ja juz zbyt dlugo - i caly czas jestem niezadowolony(poprostu jej nienawidze - a muj komputer jest na nia uczulony bo co zaczynam przyniej cos robic to sie caly ssypie :( ) wiec wzucam OSTATECZNA wersje coby mnie juz nie gnebila :( apropo to dlaczego ktos usunol "Tą" wlasnie minibitwe no i pozdro dla klicka :) moze tez kiedys dobrniesz :)
asfalton Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 zarabiste swiatlo, czym renderowane ? pozdrawiam
flesz_gordon Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 heh fajny klimat- babcia wymiata ;) tylko czerwony kapiszon jakos mi nie pasuje do wilka, wyglada jakos bez wyrazu, mogla by miec mine nadąsaną czy ..jakakolwiek :)
Bill Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 barton_fink, mamy XXI wiek, juz nikt nie wrzuca obrazkow na republike.pl ;) "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu"
xeav Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 mi się bardzo podoba, jakby wyciągnięta prosto z bajki :D
WToreK Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Zarabiscie oswietlone, no i te bumpy, hot ;]
Hindus Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 nio jak najbardziej na + :] jakbym miał sie czepiac to bym sie przyczepił do tych desek na ziemi :P mogłeś sie pokwapić o coś ala traitor :] ale i tak jest kozacko. pozdro.
KLICEK Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Bardzo bardzo fajna pracka :)) Jednak nie zrezygnowales z tych ostrych bleedow ? :) w sumie i tak wyszlo na plus, cieplutka bardzo wyszla :) "apropo to dlaczego ktos usunol "Tą" wlasnie minibitwe no i pozdro dla klicka :) moze tez kiedys dobrniesz :)" Ja myslalem ze ty usunales i w ogole zapomnialem o tym projektcie ktory oczywiscie zgnil na dysku :/ dzieki za pozdro :* rowniez pozdrawiam :)
MOTHMAN Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Bardzo fajnie to wygląda - klimat bajkowy poniekąd usprawiedliwia niektóre błędy i uproszczenia.
ZiBi_PL Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 normalnie mozesz robic strony do ksiazek dla dzieci !! super pracka !!
Leru Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 ooooooooooooooooooooooooj daje po oczach :D bardzo fajnie, że to dokończyłeś, mobilizujesz niektórych z nas ;) do działania moje gratulacje fajnego IMHO pomysłu i modelingu :)
MF Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 O swietnie to wyglada. ps. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8111 ;)
Rekomendowane odpowiedzi