sikham Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 coś ci chłopie nie idzie z tymi zdjęciami najpierw felga teraz tutaj uuuuu faq potrzebny
Yamakasi Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Nie to jest tak specjalnie on jest przeciez duchem wiec tylko duchy moga widziec jego prace :) wiec musiy mu pomuc uciec z hadesu !!! :) :D [piwo]
skovron Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 ej nabijacie sie z kolegi a przeciez kazdy kiedys zaczynal (ja nawet bardzo niedawno) maly tipsik jak piszesz posta to masz tak buttona \"Zredaguj Post\" mozesz dzieki temu sprawdzic zanim wyslesz czy ci sie obrazek zaladuje :) i nie rezygnuj sprawdz ten adres ktory wpisujesz!
Ghost Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 To ja już niewiem jak dodać te obrazki klikam na insert an image wpisuje np: C:\\windows\\pulpit\\ja.gif i ja mam obrazek a wy nie dlaczego:|
TIMOTI Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 hmmmm.... a moze grafika przekracza 100kb a jak nie to sprobuj zmienic na inny format np jpg Pozdrawiam
skovron Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 ok jesli bedzie widac ten obrazek to chyba znam odpowiedz na twoje bole Ghost :)
skovron Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 ten adres wpisujesz z backslashami (C:\\window\\obrazek.gif) wpisz go uzywajac slashy (C:/windows/obrazek.gif) a tak wogole to gify marnie wygladaja lepiej jakbys dawal jpegi :)
Yamakasi Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 hhmmm..... a moze sprobuj dac przez zalacznik a nie przez insert an image (ja tak robie zawsze ) :D Pozdrawiam [heej]
Lucas Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Jak bierzesz insert to możesz umieszczaś pliki tylko wstawione na jakiś ftp, żeby z dysku to musisz atach:)
Pablo Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Ghost- nie mozesz naciskac na guzik IMG i tam wklejac adres file:///C:/windows/pulpit/ja.gif bo my tego nie zobaczymy tam musisz wpisac adres ale z jakies stronki www....aby wgrac obrazek mozesz nacisnac na PREGLADAJ na dole i tam wybrac z dysku ten motor...tylko pamietaj ze obrazek NIE MOZE przekracac objetosci 100 kb !!! pozdr
Dr. eA Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Ghost: nie kazdy ma ma plik file:///C:/windows/pulpit/ja.gif :D:cool:
MeG Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 ciekawa jestem jak ten motor wyglada :) wrzuc to na jakies darmowy web space :)
Rekomendowane odpowiedzi