little-ninja Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 zaklepuję wątek pomysł jest prosty mały kolo naciska zapalnik i powoduje przechył pierwszego klokaja domino...sam jestem ciekaw jak to wyjdzie a poniżej koncept postaci i wstępny szkic sceny(bardzo wstępny ;)) poz i poki co bedzie spora luka czasowa jak mniemam,bo dyplom się robi ps. postać powstała przed wczoraj i wykorzystałem ją na plakaciku polkonu se mozecie kuknąć w galerię2d
Archangel Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 heh...juz sie balem ze nie wystartujesz...Powodzenia :D !
Hindus Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 hehe no to zobaczymy bo teraz zaczyna konkurencja z undergroundu wychodzić ;) to sie będzie pewnie działo - powodzenia.
Leru Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 cześć little-ninja, tu Leru :D powodzenia życzę, pokaż znów co potrafisz :>
imprecis Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 No to pozamiatane, tym razem będzie Grand Prix :)
xjaca Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 pomysł zapowiada się ciekawie, fajny projekt postaci, choc jeszcze troche nie konkretny, najlepiej wygląda na szkicu który jest w załączeniu
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 podoba mi się styl :] powodzenia życzę ..
leander Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Little-ninja, temperuj olowki, bo jak zobacze, ze sie dalej obijasz to wezme swoje i Ci jakiegos awarda wreszcie sprzed nosa sprzątne ;)
Rekomendowane odpowiedzi