Traq Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Witam Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej Bitwie 3d. Chce przedstawić ciężarówke przemierzającą pustynne stepy, w tle dużo dymu i kurzu, tuż nad horyzontem zachodzące słońce.Na pace ciężarówki wmontowane jakieś działko.. jakie jeszcze nie wiem :) Mam nadzieje ukończyć ten projekt do końca wakacji. Myślę że mi w tym pomożecie ;) Życze powodzenia wszystkim uczestnikom Bitwy. Pierwsze renderki Adios
max_1989 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Zapowiada się ciekawie ... nie pozostaje mi nic innego tylko życzyc powodzenia.
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 bardzo przyjemny temat, inny niż pozostałe, nie ma tu walki, ciężkich maszyn i śmierci. życzę powodzenia
RA Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 No fajnie fajnie. Podobaja mi sie te kolorki. :) pozdrawiam
urban Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 bardzo ciekawie się zapowiada czekam na następne posty. Powodzenia w bitwie
Traq Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Napisano 7 Lipiec 2005 No dzieki wszystkim za komentarze. Zrobiłem kabine,w środku umieściłem kanape,kierownice,liczniki,pedały itp. nie ma tam wielu detali dlatego go nie renderowałem... Dzisiaj jak dobrze pójdzie zrobie przód samochodu. Pozdrawiam
spinoza Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 ...ładne detale zawieszenia , szkoda że wiekszość nie bedzie widoczna w finalnej scence ale tak trzymaj z resztą ...
Rekomendowane odpowiedzi