Napisano 6 Lipiec 200519 l Witam Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej Bitwie 3d. Chce przedstawić ciężarówke przemierzającą pustynne stepy, w tle dużo dymu i kurzu, tuż nad horyzontem zachodzące słońce.Na pace ciężarówki wmontowane jakieś działko.. jakie jeszcze nie wiem :) Mam nadzieje ukończyć ten projekt do końca wakacji. Myślę że mi w tym pomożecie ;) Życze powodzenia wszystkim uczestnikom Bitwy. Pierwsze renderki Adios
Napisano 6 Lipiec 200519 l Zapowiada się ciekawie ... nie pozostaje mi nic innego tylko życzyc powodzenia.
Napisano 6 Lipiec 200519 l bardzo przyjemny temat, inny niż pozostałe, nie ma tu walki, ciężkich maszyn i śmierci. życzę powodzenia
Napisano 6 Lipiec 200519 l bardzo ciekawie się zapowiada czekam na następne posty. Powodzenia w bitwie
Napisano 7 Lipiec 200519 l Autor No dzieki wszystkim za komentarze. Zrobiłem kabine,w środku umieściłem kanape,kierownice,liczniki,pedały itp. nie ma tam wielu detali dlatego go nie renderowałem... Dzisiaj jak dobrze pójdzie zrobie przód samochodu. Pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200519 l ...ładne detale zawieszenia , szkoda że wiekszość nie bedzie widoczna w finalnej scence ale tak trzymaj z resztą ...