Pablonardo Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 przystosowany do zadań w terenie zalesionym robot wielozadaniowy:p jak to poważnie brzmi...
Ania Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 witam robot na razie troche powykręcany, trudno powiedzieć czy stoi tyłem czy przodem powodzenia
archangelus Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Witam w "Bitwie" - faktycznie trochę powykręcany nie mniej sam rysunek jest bardzo dobry rokuje spore umiejetności :) obaczym co wyjdzie dalej - Powodzenia
Pablonardo Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 dzięki bardzo panowie za pozdrowienia przed pojedynkiem i rady ocywiście:)...ołówki w dłoń panowie i malen malen
Pablonardo Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 chciałbym go obrobićw PS ale w tym jestem zielenoy:/ co byście powiedzieli jakby go ubrać w moro
Leru Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 witam Pablonardo :) fajny koncepcik, przyczepiłbym się do rąk, troche mało dynamiczne jest to ich ustawienie. Myślę, że Spider-man może posłużyć za dobry materiał referencyjny. powodzenia :)
miriam Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Pięknisty szkicor, z ręki - czy z refki? :D, podobny kolo był w MortalKmbat "szczur czy jakoś takoś, układ nóg sugeruje iż postać stoi przodem do planu, natomiast od pasa w górę jakby był tyłem. . . ale może tak ma być? ale czepiać się nie mogę i nie będe. Keep Working. Pozdrawiam.
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Bardzo ladny szkic, tylko jak Leru mowi, troche malo dynamiczna poza. I szkoda, ze tak calosc profilem. Tu jest ciekawa uwaga dot. pozy: http://itchstudios.com/psg/tuts/tutlineart.jpg No chyba, ze to ma byc taka schiza troche :)
Pablonardo Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Napisano 13 Sierpień 2005 dzięi bardzo wszystim za posty postaram sięcośjeszcze srobic z tego rysunku...
geno7 Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Super szkic, tylko ze jakos malo "bojowy" ten robocik.Bardziej pasuje mi jako zwiadowczy lub do zadan specjalnych :D
Pablonardo Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 hehehe :D mało bojowy mówisz no może:p ale dobrze wydedukowałeś to w zamierzeniu miał być robocik zwiadowczy lub ewentualnie do zadan specjalnych w terenie zalesionym :p
Rekomendowane odpowiedzi