Napisano 12 Lipiec 200519 l przystosowany do zadań w terenie zalesionym robot wielozadaniowy:p jak to poważnie brzmi...
Napisano 12 Lipiec 200519 l witam robot na razie troche powykręcany, trudno powiedzieć czy stoi tyłem czy przodem powodzenia
Napisano 12 Lipiec 200519 l Witam w "Bitwie" - faktycznie trochę powykręcany nie mniej sam rysunek jest bardzo dobry rokuje spore umiejetności :) obaczym co wyjdzie dalej - Powodzenia
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor dzięki bardzo panowie za pozdrowienia przed pojedynkiem i rady ocywiście:)...ołówki w dłoń panowie i malen malen
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor chciałbym go obrobićw PS ale w tym jestem zielenoy:/ co byście powiedzieli jakby go ubrać w moro
Napisano 12 Lipiec 200519 l witam Pablonardo :) fajny koncepcik, przyczepiłbym się do rąk, troche mało dynamiczne jest to ich ustawienie. Myślę, że Spider-man może posłużyć za dobry materiał referencyjny. powodzenia :)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Pięknisty szkicor, z ręki - czy z refki? :D, podobny kolo był w MortalKmbat "szczur czy jakoś takoś, układ nóg sugeruje iż postać stoi przodem do planu, natomiast od pasa w górę jakby był tyłem. . . ale może tak ma być? ale czepiać się nie mogę i nie będe. Keep Working. Pozdrawiam.
Napisano 27 Lipiec 200519 l Bardzo ladny szkic, tylko jak Leru mowi, troche malo dynamiczna poza. I szkoda, ze tak calosc profilem. Tu jest ciekawa uwaga dot. pozy: http://itchstudios.com/psg/tuts/tutlineart.jpg No chyba, ze to ma byc taka schiza troche :)
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor dzięi bardzo wszystim za posty postaram sięcośjeszcze srobic z tego rysunku...
Napisano 16 Sierpień 200519 l Super szkic, tylko ze jakos malo "bojowy" ten robocik.Bardziej pasuje mi jako zwiadowczy lub do zadan specjalnych :D
Napisano 16 Sierpień 200519 l Autor hehehe :D mało bojowy mówisz no może:p ale dobrze wydedukowałeś to w zamierzeniu miał być robocik zwiadowczy lub ewentualnie do zadan specjalnych w terenie zalesionym :p