Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To juz kolejna bitwa a jak do tej pory wzialem udzial tylko w jednej(o miejsce lepiej nie pytac).Jak dobrze ze teraz mam duzo czasu i moze jak cos zaczne robic to nawet to skoncze.

Zainspirowany filmem BlackHawk Down:) zamierzam zrobic takie latadlo jak w tytule filmu.Zycze powodzenia sobie i przede wszystkim innym uczestnikom bitwy.Good Luck!.

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jesli chodzi o helikopter to masz mocnego przeciwnika w Altusie. :)

Zycze powodzenia.

Aaa... moze jakis koncepcik, albo klatka z filmu?

pozdrawiam

Napisano

no tez myslalem na poczatku nad helikopterem w ogniu ale... jak se pomyslalem ile tych ruin tam jest te wszystkie budynki o matko.. ja dziekuje, Tobie zycze powodzenia. Pozdr

Napisano
  • Autor

Po dluzszej przerwie(wakacje rozleniwiaja) wrocilem i podlubalem troche przy smiglowcu.Efekty jak widac,moze nawet zdaze na koniec bitwy....

Napisano

Dobrze Ci idzie.

Ciesze sie ze nie jestem jedyna osoba robiaca helikopter :).

Napisano
  • Autor

Dzieki RA i Altus za komentarze:]Dobrze wiedziec ze jednak ktos tu zaglada..Nastepny update

Napisano

hmm.. ja tez postanowilem obejrzec Twoja pracke.. bo bardzo dobrze znany mi jest ten helikopter.. ogolnie wszystko Ok.. choc jest kilka niedociagniec.. po pierwsze: tylnie szyby sa za male.. popatrz na fotke ponizej.. druga sprawa to rog smiglowca przy kabinie.. gdzie sa laczenia trzech szyb.. frontowej, bocznej i gornej.. za bardzo kanciaste.. powinno byc gladkie przejscie.. albo mi sie zdaje albo dziub jest troszke za dlugi.. ale moze z takiej perspektywy tak sie wydaje.. no nic .. pracuj dalej ;)

http://www.diggerhistory.info/images/helicopters/blackhawk.jpg

Napisano

fajny pomysł i wykonanie przednie czekam na efekt końcowy.... Pozdrawiam i POWODZENIA ....

Napisano

a pokaz moj drogi siateczke. bo sam robie helikopter i jestem ciekaw jak to u ciebie idzie:) bo wyglada narazie fajnie :)

Napisano

Witam w bitwie :) - fajny modelik sobie wyybrales...mam go na liscie "zrobie niebawem" :) - ale mam pytanie - czy korzystasz z blueprintow ?? bo ogolnie mi sie wydaje ze proporcje jakies nie takie (moze FOV w kamerze ???) bo generalnie to patrzac an foty Blackhawka widac roznice-ofkoz wszystko da sie poprawic :) - czekam na updaty bo wazke wybrales genialna :)

Napisano

fajnie Ci to wychodzi tylko dawaj gazu bo jeszce tylko 2 tygodnie zostaly a szkoda by bylo jakbys tak fajnej pracki nie skonczyl.

Napisano
  • Autor

Kolejny update..idzie mi powoli ale zawsze do przodu moze nawet zdaze na koniec:]..Eco:robilem model z blueprinta ale widac lipny byl:)-Ukash-:siatka bedze wkrotce...

Napisano

no coraz lepiej wyglada, jak zrobisz tekstury pewno bedzie git wiec dawaj dawaj, czasu malo!

Napisano

Szukałem modeliku Black hawka, wszedzie w necie. Bo zainspirowany Credence Clearwater Revival i Jimmim Hendrixem. Miałem zrobić film o wietnamie.

jak możesz to zamieść referki w full saizie

Napisano

podoba mi się, błędów nie widze, bo grafiką, bo grafiką 3d zajmuje się od 2 tygodni, ale przśledziłem twoje prace i postęp jest bardzo duży, Pozdro

Napisano

trochę popracowałeś widzę :) dawaj teksturki, odłuż sobie troszkę czasu na render końcowy i ew scenkę w której byś umieścił model.

Napisano
  • Autor

Heh i jak zwykle poleglem na texturowaniu:)..render do nominacji:

heli.jpg

Napisano

jakiś mały się wydaje, moze kamere daj nizej, albo jakic punkt odniesienia w postaci pilota albo paczki fajek :) model ładniusi tylko wiatrochron jakiś taki dziwny

Napisano

fajny tylko rzeczywiscie maly sie jakis wydaje, jak model:), sprobuj moze podloze troche zmienic. daj moze wiecej laczen plyt, jakies pekniecia, brudu troszke.

Napisano

DOF zmniejsz znaczy znaczy zwieksz

wiesz ma byc tak ustawiony aby ostrzej wygladalo wiecje rzeczy nawet tych dalej:|

Napisano

kadlub powinien byc dlugosci tego okregu (nie wliczam ogona, bo ten powinien wystawac), takie jest moje wrazenie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności