Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To juz kolejna bitwa a jak do tej pory wzialem udzial tylko w jednej(o miejsce lepiej nie pytac).Jak dobrze ze teraz mam duzo czasu i moze jak cos zaczne robic to nawet to skoncze.

Zainspirowany filmem BlackHawk Down:) zamierzam zrobic takie latadlo jak w tytule filmu.Zycze powodzenia sobie i przede wszystkim innym uczestnikom bitwy.Good Luck!.

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jesli chodzi o helikopter to masz mocnego przeciwnika w Altusie. :)

Zycze powodzenia.

Aaa... moze jakis koncepcik, albo klatka z filmu?

pozdrawiam

Napisano

no tez myslalem na poczatku nad helikopterem w ogniu ale... jak se pomyslalem ile tych ruin tam jest te wszystkie budynki o matko.. ja dziekuje, Tobie zycze powodzenia. Pozdr

Napisano

hmm.. ja tez postanowilem obejrzec Twoja pracke.. bo bardzo dobrze znany mi jest ten helikopter.. ogolnie wszystko Ok.. choc jest kilka niedociagniec.. po pierwsze: tylnie szyby sa za male.. popatrz na fotke ponizej.. druga sprawa to rog smiglowca przy kabinie.. gdzie sa laczenia trzech szyb.. frontowej, bocznej i gornej.. za bardzo kanciaste.. powinno byc gladkie przejscie.. albo mi sie zdaje albo dziub jest troszke za dlugi.. ale moze z takiej perspektywy tak sie wydaje.. no nic .. pracuj dalej ;)

http://www.diggerhistory.info/images/helicopters/blackhawk.jpg

Napisano

Witam w bitwie :) - fajny modelik sobie wyybrales...mam go na liscie "zrobie niebawem" :) - ale mam pytanie - czy korzystasz z blueprintow ?? bo ogolnie mi sie wydaje ze proporcje jakies nie takie (moze FOV w kamerze ???) bo generalnie to patrzac an foty Blackhawka widac roznice-ofkoz wszystko da sie poprawic :) - czekam na updaty bo wazke wybrales genialna :)

Gość _Kreska_
Napisano

fajnie Ci to wychodzi tylko dawaj gazu bo jeszce tylko 2 tygodnie zostaly a szkoda by bylo jakbys tak fajnej pracki nie skonczyl.

Napisano

Kolejny update..idzie mi powoli ale zawsze do przodu moze nawet zdaze na koniec:]..Eco:robilem model z blueprinta ale widac lipny byl:)-Ukash-:siatka bedze wkrotce...

Gość _Kreska_
Napisano

no coraz lepiej wyglada, jak zrobisz tekstury pewno bedzie git wiec dawaj dawaj, czasu malo!

Napisano

Szukałem modeliku Black hawka, wszedzie w necie. Bo zainspirowany Credence Clearwater Revival i Jimmim Hendrixem. Miałem zrobić film o wietnamie.

jak możesz to zamieść referki w full saizie

Napisano

podoba mi się, błędów nie widze, bo grafiką, bo grafiką 3d zajmuje się od 2 tygodni, ale przśledziłem twoje prace i postęp jest bardzo duży, Pozdro

Napisano

trochę popracowałeś widzę :) dawaj teksturki, odłuż sobie troszkę czasu na render końcowy i ew scenkę w której byś umieścił model.

Napisano

jakiś mały się wydaje, moze kamere daj nizej, albo jakic punkt odniesienia w postaci pilota albo paczki fajek :) model ładniusi tylko wiatrochron jakiś taki dziwny

Napisano

fajny tylko rzeczywiscie maly sie jakis wydaje, jak model:), sprobuj moze podloze troche zmienic. daj moze wiecej laczen plyt, jakies pekniecia, brudu troszke.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności