Pindarr Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 To juz kolejna bitwa a jak do tej pory wzialem udzial tylko w jednej(o miejsce lepiej nie pytac).Jak dobrze ze teraz mam duzo czasu i moze jak cos zaczne robic to nawet to skoncze. Zainspirowany filmem BlackHawk Down:) zamierzam zrobic takie latadlo jak w tytule filmu.Zycze powodzenia sobie i przede wszystkim innym uczestnikom bitwy.Good Luck!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Jesli chodzi o helikopter to masz mocnego przeciwnika w Altusie. :) Zycze powodzenia. Aaa... moze jakis koncepcik, albo klatka z filmu? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 W zasadzie nie ma jeszcze czego pokazywac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 witam w Bitwie i powodzenia życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 no tez myslalem na poczatku nad helikopterem w ogniu ale... jak se pomyslalem ile tych ruin tam jest te wszystkie budynki o matko.. ja dziekuje, Tobie zycze powodzenia. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2005 Uznalem ze poprzedni render to maly falstart i zaczalem od poczatku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Po dluzszej przerwie(wakacje rozleniwiaja) wrocilem i podlubalem troche przy smiglowcu.Efekty jak widac,moze nawet zdaze na koniec bitwy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Powoli do przodu...ale widze ze sam sobie odpowiadam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Bardzo ladnie. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Dobrze Ci idzie. Ciesze sie ze nie jestem jedyna osoba robiaca helikopter :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Dzieki RA i Altus za komentarze:]Dobrze wiedziec ze jednak ktos tu zaglada..Nastepny update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 hmm.. ja tez postanowilem obejrzec Twoja pracke.. bo bardzo dobrze znany mi jest ten helikopter.. ogolnie wszystko Ok.. choc jest kilka niedociagniec.. po pierwsze: tylnie szyby sa za male.. popatrz na fotke ponizej.. druga sprawa to rog smiglowca przy kabinie.. gdzie sa laczenia trzech szyb.. frontowej, bocznej i gornej.. za bardzo kanciaste.. powinno byc gladkie przejscie.. albo mi sie zdaje albo dziub jest troszke za dlugi.. ale moze z takiej perspektywy tak sie wydaje.. no nic .. pracuj dalej ;) http://www.diggerhistory.info/images/helicopters/blackhawk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 fajny pomysł i wykonanie przednie czekam na efekt końcowy.... Pozdrawiam i POWODZENIA .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Bardzo ladnie to wyglada. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 a pokaz moj drogi siateczke. bo sam robie helikopter i jestem ciekaw jak to u ciebie idzie:) bo wyglada narazie fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Pindarr -> oj niewielki postęp widać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam w bitwie :) - fajny modelik sobie wyybrales...mam go na liscie "zrobie niebawem" :) - ale mam pytanie - czy korzystasz z blueprintow ?? bo ogolnie mi sie wydaje ze proporcje jakies nie takie (moze FOV w kamerze ???) bo generalnie to patrzac an foty Blackhawka widac roznice-ofkoz wszystko da sie poprawic :) - czekam na updaty bo wazke wybrales genialna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 fajnie Ci to wychodzi tylko dawaj gazu bo jeszce tylko 2 tygodnie zostaly a szkoda by bylo jakbys tak fajnej pracki nie skonczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Kolejny update..idzie mi powoli ale zawsze do przodu moze nawet zdaze na koniec:]..Eco:robilem model z blueprinta ale widac lipny byl:)-Ukash-:siatka bedze wkrotce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 no coraz lepiej wyglada, jak zrobisz tekstury pewno bedzie git wiec dawaj dawaj, czasu malo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Szukałem modeliku Black hawka, wszedzie w necie. Bo zainspirowany Credence Clearwater Revival i Jimmim Hendrixem. Miałem zrobić film o wietnamie. jak możesz to zamieść referki w full saizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 podoba mi się, błędów nie widze, bo grafiką, bo grafiką 3d zajmuje się od 2 tygodni, ale przśledziłem twoje prace i postęp jest bardzo duży, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 trochę popracowałeś widzę :) dawaj teksturki, odłuż sobie troszkę czasu na render końcowy i ew scenkę w której byś umieścił model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 Heh i jak zwykle poleglem na texturowaniu:)..render do nominacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 jakiś mały się wydaje, moze kamere daj nizej, albo jakic punkt odniesienia w postaci pilota albo paczki fajek :) model ładniusi tylko wiatrochron jakiś taki dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 fajny tylko rzeczywiscie maly sie jakis wydaje, jak model:), sprobuj moze podloze troche zmienic. daj moze wiecej laczen plyt, jakies pekniecia, brudu troszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 DOF zmniejsz znaczy znaczy zwieksz wiesz ma byc tak ustawiony aby ostrzej wygladalo wiecje rzeczy nawet tych dalej:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 kadlub powinien byc dlugosci tego okregu (nie wliczam ogona, bo ten powinien wystawac), takie jest moje wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi