Tattoo Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Witam wszystkich. W tym dziale pojawiam się pierwszy raz i poddaje się waszej krytyce. Po lewej szkic, po prawej wykończenie w PS. Pozdrawiam
kengi Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 szkic duzo lepszy. podoba mi sie. chociaz moze ta piers... niepotrzebnie w kolorze uwypuklona i taka duza. w szkicu ni to mala ni duza (nie wyszlo chyba)... a mysle ze mala byla by duuzo lepsza. mala ale za to w ladnym ksztalcie. ogolnie wer. kolor slabiiutko... i super papierek, co to?
BeLiAL Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Mnie troszke drażni kształt twarzy. Bo o ile usta, oczy czy nos są w miare ok, to kształtu szczęki jest jakiś taki dziwny. Popatrz w lusterku na kształt swojej szczęki od przodu i nieco z boku; na początku szczęka idzie prawie poziomo potem lekko się odchyla do góry a stromo idzie dopiero pod uszami, a na rysunku wychodzi ze od podbródka idzie już prosto w kierunku uszu, a co za tym idzie 'babe' ma połowe normalnych policzków. No i troche niepotrzebne te fioletowe pasy na włosach, które jak mniemam miały służyć do zaznaczenia refleksów światła, Jak już to lepiej dać takie krótsze, cienkimi kreskami (bo włos jest cienki), a nie tak grubymi, bo to daje dziwny efekt.
Tattoo Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 Papierek to zwykły brystol. Co do dziwnego kształtu szczęki -to jest jaki miał być (anatomie akurat znam). Co do kolorow to może się nauczę, do tej pory olewałem kolor skupiając się na szkicach. Thanks&pozdro
kengi Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 mi tam sie geba podoba, stylizacja to dobra rzecz. a w tym przypadku polega ona na zrezygnowaniu w pewnym stopniu z poprawnosci anatomicznej. ladnie to wyszlo imho. :) a brystol mnie zaskoczyl. fajne :)
BeLiAL Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Co do dziwnego kształtu szczęki -to jest jaki miał być (ciach) A to zwracam honor :)
Tattoo Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Napisano 20 Lipiec 2005 Przez chwile bałem się o brak tolerancji dla podobnych stylizacji z waszej strony (często się z tym spotkałem) -No ale się całe szczęście pomyliłem:) Co napewno odważy mnie do kolejnych prezentacji. Już się zastanawiam co pokazać.
RA Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Bardzo ladne, tylko ta piers mi sie nie podoba. :( pozdrawiam
yookeer Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 No jak wszyscy o piersiach to ja tez. Proponuje popatrzec w lustrze gdzie ma sie sutki bo to dziwnie wyglada :) JoKeR
Rekomendowane odpowiedzi