eladek Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Mam takie pytanie czy jest moze kurs dla 3d maxa 7 dla poczatkujacych..????
xeav Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 kurs w postaci tutoriali :http://www.max3d.pl/show.php?id=tut_3dsmax sprawdź również videotutki
piotrek Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 oczywiście pomoc dołączona do programu stanowi niezłe źródło wiedzy o maxie, dołaczone są również tutoriale, które warto przerobić
eladek Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Napisano 21 Lipiec 2005 No ja poszukuje takiego podstawowego kursu po polsku bo jak znajde to tylko do starszych wersji nigdzie nie moge znalesc do 7 ma moze ktos taki kurs...????
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 bo do 7 nie ma (sa ale bardzooo malo) ale nie ma rozniecy czy jest do 6,5 czy siodemki ale jak chcesz to ja moge ci zrobic kurs jedyne 10zl za h:) pozdro
slate Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Witam a) tutoriale dolaczone do 3ds max b) tutki do starszych wersji (najlepiej od 5 wzwyz, bo wczesniej troche inaczej sie animowalo) Pozdrawiam P.S. Stosowanie interpunkcji ma sens. Naprawde :))
eladek Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Napisano 22 Lipiec 2005 Ma moze ktos taki podstawowy kurs do 3ds max 5 co opisuje podstawy...???
xeav Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 w dziale "Podstawy" jest kilka opisów modyfikatorów, opis interfejsu itd. - może ci się przydać na początek
eladek Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Napisano 23 Lipiec 2005 No wiem ale to np jak sciagne jedna z ksiazke to wszystko jest opisane pod wersje 3 a nie 5
illy Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 ty chceez modelowac czy shreka tworzyc ze widzisz roznice miedzy wersja 5 a 6 a 7 a innymi. Przeczytaj jedno i cos juz bedizesz wiedzial a nie poluj na odpowiedz na forum w kolko.
streaker Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 Mam takie pytanie czy jest moze kurs dla 3d maxa 7 dla poczatkujacych..???? No ja poszukuje takiego podstawowego kursu po polsku bo jak znajde to tylko do starszych wersji nigdzie nie moge znalesc do 7 ma moze ktos taki kurs...???? Ma moze ktos taki podstawowy kurs do 3ds max 5 co opisuje podstawy...??? No wiem ale to np jak sciagne jedna z ksiazke to wszystko jest opisane pod wersje 3 a nie 5 Przykro sie robi jak sie czyta takie posty, czy ty nie widzisz takiego przycisku jak szukaj na górze, takie pytania jak twoje to pojawiają się średnio raz na miesiąc, więc racz poszukać, a nie ludziom dupe zawracać byle pierdołą.
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 streaker--> i po co ten post?? illy przeciez juz mu napisal;) (bez obrazy) pozdro
pawlik Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 Siemank Ja polecam ci helionu "podstawy 3d stydio" co do tytułu to nie jestem pewien. Jesli chcesz sie naprawde nauczyć to do 5 ci wystarczy no i oczywiście tutorrialki z Maxa to też materiał obowiązkowy. Jak coś to odezwij się na gg to moze udostepnie ci tego pdfa z maxem 5 oczywiście nielegalnie ;) Pozdrawiam
rowr Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy tu mozna legalnie sciagnac :)
Rekomendowane odpowiedzi